NU ÄR DET SÖNDAGKVÄLL IGEN.

ja, det är söndagkväll. jag sitter i köket och kollar på stockholm- båstad. ganska skönt program. har pluggat klart för dagen och det känns ganska så skönt faktiskt. historian- check! apu.pärm- check! svenskan-check! underbart! en skön löparrunda fick det bli i solnedgången. några kilometer satt fint i benen! så nu plockar jag fram chipspåsen. puss

TANKEN PÅ FOTBOLL GÖR MIG LYCKLIG.

dagen igår staradade med jobb. efter några timmar på modemässan. så bar det av mot kalmar för att lira fotboll. ett underbart lag och en underbar stämning gjorde att det inte var så tufft att förlora. vi mötte ett riktigt vasst ifk kalmar. ett riktigt duktigt lag. vi fick iallafall med oss hur mycket kexchoklad hem som helst. götttt. kom hem sent. så hände inte mycket mer. tanken på att lägga grusskorna på hyllan och plocka fram grässkorna gör mig lycklig. imorgon går vi ut på gräs. detta kallar jag underbart!
idag känns det som jag är riktigt jävla bakfull. mår illa. ont ihuvudet. lite yr. detta känns lite lustigt eftersom jag inte har druckit på flera veckor. haha. så här sitter jag. mitt i stökigt rum. det luktar lite mysko med om jag får säga det själv. käkar överblivit godis, som inte är jättegott. varför köper sånt som är halvgott? det lyckas jag alltid med iallafall. funderar på att springa en runda senare, eller gå till gymmet, skulle vara sönt att komma ut i det fina vädret.
imorgon startar jag dagen med jobb i några  timmar, för att sedan gå tillbaka till skolan och två timmar histora.

kikar runt på nya fotbollskor. mamma har lovat nya. tror inte pappa går med på detta. puss.


EFTER EN TÄNKVÄRD SÖNDAG.

dagen började bra med sovmorgon till halv tio. febern vill inte ge med sig. så ringde återbud till träningen redan idag. vill verkligen bli frisk till onsdag. då är nämnligen premiären av mitt ungdomspass. detta med stor glädje.dagen idag har varit till stor del en tänk dag. jag har bestämt att jag ska hoppa över alla som hindra mig att må bra. jag ska göra mitt bästa även om det finns stora hinder. jag har inte pluggat det minsta. vilket inte är särskillt bra. nu har jag varit ute i nästan 2 timmar med fina my. hon är verkligen underbar. lyssnar alltid.

idag är jag otroligt glad att jag har fina vänner. tack anny för dina fina ord. tack my för att du vill lyssna på mig. imorgon är det skola och jag sa träffa alla. 5 veckor sen jag var i skolan. 

idag bestämde jag. nu ger jag upp. jag tror att jag mår bra av dig. men det gör jag fan inte.


VÄRFÖR ÄR INTE JAG NORMAL.

det är lördag. klockan är lite över 22. Mina ögon vill inte sluta rinna och mitt huvud vill inte sluta göra ont. Varit helt stilla hela dagen vilket gör mig nervös. Så jag hoppas verkligen på att jag blir lite bättre imorgon, så jag kan träna lite.
Nu har jag iallafall precis kollat klart på en film med min bror. han hade hyrt kommissare späck, och ja det var nog den sämsta filmen jag har sett. Den var inte ens sevärd, även om max satt och skrattade hela tiden.

Idag har jag kommit på mig själv och jag trodde aldrig att jag skulle säga det. Men jag är så jävla trött på mina skor. De bara står och samlar damm. Så idag på förmiddagen beslutade jag mig för att rensa hela min 'gömda gardrob' som bara jag vet att den finns i mitt rum. Mamma hjälpte till eftersom jag inte har öppnat den på flera år. Eller öppnat har jag ju gjort, men inte rensat. Jag hittade alla mina skolböcker från sjuan och åttan. Ett femtiotal med priser, från längdskidåkning, hoppning, handboll, ja alltmöljligt eftersom jag har hållt på med de flesta sporter som går. Nu är iallafall denna gardroben helt tom och pappa har lovat att han ska snickra ihop innerväggar och fixa så jag kan hänga in mina kläder där. Min klädvägg ska jag då byta ut mot hyllor i vitt och detta ska då istället bli en skovägg.

nu tar jag med mig kameran och går ut i dimman.



pannband- peak. tröja- no idea.. jeans- crocker. skor- skopunkten.

GOD MORGON.

god morgon. solen lyser faktiskt idag. inte helt fel. det kommer bli ett riktigt bra väder för de som står för truppen idag. fotbollsmatch. skulle följt med och tittat. men vill inte stå ute i kylan och sen måste jag plugga. hoppas att detar hem en seger iallafall. jag vill bli av med gipset för att kunna spela fotboll. vara målakt. det som jag vill.
ja, och igår var det fredag och jag gick och la mig vid halv elva. kändes ju med sådär. men vill verkligen bli frisk.
Idag står pluggandet framför mig och det är väll lite halvkul sådär. dock måste det bli klart innan måndag. storstädning av rummet. måste ske.


JAG GÅR RUNT PÅ IPREN.

fast det funkar inte. när jag väl blir sjuk så blir jag sjuk. feber. hosta. ont i halsen. förkyld. mitt huvud går snart av. men idag var det iallafall den sista dagen på min apuplats. nu i slutet har jag trivts jättebra och jag kommer verkligen sakna dom. fick en jättefin blomma och en riktigt trevlig utvärdering av mina veckor. nu väntar allt efterarbete med. men det tänker jag inte ta tag i idag. i onsdags var det ju röntgen för fullt och jag och röntgade både ögonen handen. MR var nog den otäckaste röntgen jag har testat, men det gick ju fint och jag veta i slutet av nästa vecka. hoppas på ett mycket bra besked därifrån. men jag brukar ju inte ha någon större tur så ska väll hoppas för mycket. jag är inte ledsen längre. jag ser det bara som skrämmande, hopplöst och orättvist. men mina bekymmer är inte så stora. idag är fredag och jag ska sova. det är vad jag hade tänkt.






EN STOR PUNKT.


DRUNKAR I MINA EGNA TÅRAR.

jag ger upp för idag. för ikväll. för alltid. nej så drastisk ska jag verkligen inte vara. gO fotbollsträning räddade kvällen. puss

DET SNURRAR I MITT HUVUD. TYVÄRR.

Har jag fått veta sanningen eller inte. tack vare mina fina vänner så vet jag sanningen eller ja inte sanningen. jag vet hur det ligger till och jag är så tacksam för att mina vänner bryr sig. jag bryr mig inte heller särskilt mycket om det är sant eller inte sant. jag förlorar aldrig. grejen är bara den att det var meningen att det skulle bli såhär. det var det. kan inte säga något annat. vill kunna göra det. men nej. känns fel eftersom det kändes bra.  det är bara vad jag tycker. bara mina egna filosofier. vet inte vem man ska lita på? det är svårt det.
jag förlorar aldrig och jag klarar mig alltid. mina ord.
jag kommer gå vidare. jag mår inte dålig. verkligen inte. därimot lättad. att nu veta hur det ligger till gör mig lättare än någonsin. glad idag. efter en sjukt go kväll igår. bra eller dåliga nyheter spelar ingen roll. jag skiter i detta nu. underbart. vill kunna göra det iallafall. men tänker för mycket. alldeles för mycket. på dig.
har hört flera säga samma sak. ändå så är min uppfattning av dig raka motsatsen. verkligen. har bara fått bra intryck. jag förstår bara inte. vill bara att du ska läsa detta och veta att det handlar om dig. jag vet att det aldrig kommer att hända. bara för att jag är töntig. allt är mitt fel. det var meningen.  jag lider med dig. nej det gö jag visst inte. du har ju vetat vad jag tyckt. annars är det lite konstigt. och du den andra. hur känns det för dig. om detta inte är sant så förstår jag mig inte åp dig längre. grejen är att ingen vet sanningen. ingen. det är ju iallafall ganska bra. även om jag gärna hade varit den enda som visste.


Dina ögon brann av hunger och din kropp av en slocknad eld,
och dina händer grep efter kärlek som bad om att få komma i trans.
Och vi försvann bort från ropen och vi försvann bort för en kväll,
för att gå ensam ut i stormen och glömma det som aldrig fanns.
Du och jag, vi satt och såg på varann utan att säga ett ord,
för vi visste vad vi ville varann.
Vi möttes bara för en kväll,
vi hjälptes åt att komma bort,
vi möttes bara för en kväll,
vi möttes hårt, vi möttes kort.


EYY DET ÄR FREDAG.

synd för er som har missat det tänkte jag. det har iallafal linte jag gjort, deniiii. slutade tidigt idag och när jag kom hem blev jag förvånad över att mamma redan var hemma så jag sa med min snällaste röst och frågade om vi kunde åka till vetlanda. eftersom hon är världens bästa. så har varit i vetlanda hela eftermiddagen. övningskörde också. köpte en tröja, ett par nya chinos. i en ny färg. och en halduk. bara för att. inte nödvändigt någonstans.

funderar p åatt dra till gymmet, men tror jag fortsätter med att äta mina ostbågar istället. tänkte koppla ihop sladden till min tv. eller dra en film. eftersom jag kan säga att tvn kommer jag inte kunna få igång.


HEJ SJUKLING.







hood från peak. jeans från lee.

MINA BEN ÄR TRÖTTA.

nu är jag hemma efter en lång dag. spinningpasset var det jobbigaste jag har varit med om. även om jag återhämtar mig ganska fort så är det sjukt jobbigt under tiden. nu har jag äntligen skickat ut inbjudningar till mitt egna spinningpass och hoppas at tdet är något som vill följa med.

imorgon börjar jag tidigt på nyckelpigan och slutar vid ett. sen vid halv fyra ska jag upp till badet och jobba till klockan nio. ska även hålla i märkestagningen. det blir morgondagens utmaning.




VAKEN.

klockan är lite över halv tio. sitter i köket och käkar frulle och följer vasaloppet. ska snart börjaplocka ihop mina cyckelbyxor, clips och vattenflaska. jobbar elva till ett bara. sen från klockan ett är det spinning till klocka fem. idag är det både handbollsmatch och fotbollsmatch. känns konstigt. men så är det. lycka till båda två. puss

DETTA.



Är nu påväg hem till mig. lovade mamma att inte beställa några nya skor. så det fick bli lite kläder istället :)

LÖRDAGEN ÄR HÄR.

Sitter i köket med min mamma och käkar mat och kollar på lyxfällan. har jobbat några få timmar idag och ska jobba ännu mindre imorgon. men imorgon är det också spinningkurs och det ska bli riktigt kul! längtar verkligen tills jag kan börja köra igång mitt egna pass för min egen grupp. annars idag har det varit ganska lugnt. hjälpt min lillebror med lite matte. vilket jag inte fattade mycket av. matte b boken är mycket lättare än den boken han har. ikväll ska jag ta tag i mina läxböcker iallafall.
mamma kom hem från jönköping. hon hade köpt ett peak pannband till mig. det är inte jag som gör att jag tycker om märkesgrejjer. det är min mamma. men det var snyggt och passade bra.

dagen igår, vad hände? fick ju jobba två timmar igår. sen åkte jag ut i arbetskläder ut till min fina och konstiga vän linnea johansson för bastukväll med bubbelbad. detta var riktigt najs och det var sjukt skönt att få träffa alla mina vänner med. det var två veckor sen.


MYSKVÄLL MED ÄLSKADE LILLEBROR.

Rubriken talar. mamma är inte hemma. pappa är på kurs i huvudstaden. detta innebär att jag och max är ensamma hemma. så lita på att det bli flötpizza på hög nivå. kom nyss hem från gymmet. skönt att röra på fläsket lite. haha. är trött i benen sen allting. kort dag på nyckelpigan. sen en kort stund på familjebadet. fick även veta att jag även ska jobba fredag, lördag och söndag med. det är inte många timmar. detta med tanke på att jag har gips. men även glad. imorgon är det fotboll som gäller. nu skiter jag ialla läxor som tynger ner mig. tar min hund och går en runda. ut i kylan. igen. puss 

detta är inte jag va?




är det så förbannat svårt att fatta ?

PUNKT PUNKT UTROPSTECKEN.

efter en otroligt lång och jobbig dag. tårarna kommer ganska ofta. bara tanken gör mig ledsen. besviken på mig själv. men från det. jag var iallafall i eksjö. jag har inte fattat hur mycket jag har saknat alla de tjejerna. det blev ialafall trevligt och inte särskillt mycket träning för min del.
jag hade tänkt att säga till alla laget. hur jag skulle göra med resten av säsongen. men jag klarade inte det riktigt. det får bli som det blir. jag ska iallafall snart gå och lägga mig. börjar vid halv sju till klockan ett. sen ska jag upp till badet för att jobba två timmar i receptionen bara. sjukt kul. imorgon är det ingen träning. så ska väll se om jag orkar ta mig tid att köra spinningpasset. det återstå att se. pusss.


LIVET ÄR INTE RÄTTVIST.

eftersom jag trodde att denna dagen var en efterlängtat fin dag så har jag sett fram emot dagen som skulle bli den sista med gips. underbart var det som jag tänkte.
När jag kom till sjukhuset fick jkag panik. började tänka tanken. mamma började prata, tänk om det faktiskt är så att benet är av. jag tog bort tanken. jag tog bort gipset. jag röntgade. jag kunde äntligen börja tänka tanken att vara utan gips eftersom det inte gjorde det mista ont. jag kunde göra precis allt. vid halv tolv skulle jag lämna tillbaka det vita kuväret. han kom in i rummet. junde inte prata ren svenska. fick panik. han sa att det inte såg bra ut på röntgen. han sa att det troligtvis är en fraktur eftersom det ser ut som det sticker ut flera flisor från båtbenet. flisan på överhanden har inte läkt än. det skulle ta minst 6 veckor till. det gör ont. läkarn ser allvarligt på mig och säger du kommer få ha gipset i minst 3 månader till. jag kollar skräckslaget på mamma som också börjar få lite panik. han kunde inte prata. han sa ursäkta jag sa fel. jag menade inte 3 månader jag menade 3 veckor och jag ska fixa en magnet röntgen till dig inom dessa 3 veckor. om det visar något då är det gips i 3 månader som gäller. han var hel lugn. när han lämnade rummet visste jag inte vad jag skulle ta mig till. tårana bara kom. ingen simlärarutbildning. inget jobb. ingen fotboll. ingen handboll. det är simlärarutbildningen som är jobbigtast. det var min chans. det var min tur.
nu måste jag åka till eksjö ikväll. det skulle vara smidigast för både mig och alla andra om jag sa upp min plats i laget redan nu. jag klarar inte det. börjar gråta när jahg tänker att jag inte kommer få träffa mitt underbara handbollslag. livet är fan inte rättvist.
för att livet skulle bli lite lättare gick jag och köpte en limegrön peak-hood.

en svullen hand på köpet. tack


RSS 2.0