nattti

hej! sitter här ensam hemma typ, eller alla sover, eller alla och alla. Pappa och Max sover eftersom mamma åkte till Västervik innan idag och kommer därifrån på Tisdag.

blev iallafall lunch med familjen innan mamma åkte, vi var också och kollade förbi i torpet :) shit vad najs det blir. Är lite stolt över min pappa faktiskt! det som jag och mamma trodde skulle vara ett litet sommarhus med utedass blir nu en asnajs byggnad för ca 1,5 miljon.. trädecket är mest najs :D fast det blir inte klart förran nästa sommar om det blir som planerat :)

Hann med en fotbollsträning med :) skönt att träna lite, vatt lite lat nu denna veckan som varit, jag som gick flera mil i veckan ?! måste nog börja gå lite igen :D
Sen efter det så träffade jag Lisa, Jennie, Tirre, Marre, Sopihe ovh fanny spelade lite vollyboll och sen badade vi :)

nu så tänkte jag ta en dusch och sen kolla på Farsan (:

taggar ju jobb imorgon bara en vecka kvar :D

en gammal bild på mig när jag cyklar enhjuling bara för att nu har jag gett mig fasen på att jag ska lära mig cykla baklänges :D




glad midsommar :D .. i efterskott ;)

Ja, midsommar var så jävla lyckat :D fest hos Marre, varvat med fest hos Rebecca som tillslut blev fest hos Emil :D
det är klart att jag gör ju alltid saker som man ångrar dagen efter och man en av de sakerna är att man dricker för mycket. och mår sjukt kasst på dagen sen ;) jag är ganska bra på det :p hah men kul så länge det varade.

Började men att jag mötte upp Ellen, Linnea, Therese och Hilma och vi gick till Marre, vi grillade och hade trevligt med allt folk vi kände :D Efter ettt tag så gick jag och Therese upp till Rebecca och fick med oss massa folk ner till Marres fest och allt slutade med en massa folk hos marre :D

och här kommer lite bilder, klicka för större (:






idag blev en extrem dagen efter dag, inte gjort mycket alls förran nu på kvällen, träffade Therese, Ellen, Amanda, Simon och Jocke vi körde lite volleykick :D sen gick jag och Therese ner till campingen och cpade loss. sprang genom duschen och tog fula kort. ty för en bra kväll honey <3


framtiden har redan börjat. malin


innan jag ska sova

gör en snabbis innan jag ska gå och lägga mig! tänkt visa lite av de sakerna jag beställde från hm förra veckan :)






god natt på er :)

'

Solen försvann när jag gick ut, så följde med mamma och handla istället och fick även köra lite :)
kollat på fotbollen med nu, aja jag hejjar fortfarande på Spanien och torres :D



SNYGGGGG!!!

och funderar även på att ta hela min lön och köpa en systemkamera :) underbart! men fårse har ju min lilla älskling ;) och sen är det ju inte så jätte smidigt med en systemkamera..  aja fårse hur det blir med den saken.
Nu ska jag iallafall packa lite, ska ju på utflykt imorgon med alla Pellefant barn :D



älskar solen!

kom nyss från jobbet och det har varit varmt idag så skyndade hem för och sätta på mig ett par shorts!
är fortafarnde lite seg i benen från matchen och har blåmärken över hela benen ;)  nu tänkte jag gå ut och kolla läget lite, njuta av solen för den är väll inte kvar så länge..

jag idag :)



blå randig oversize - gina tricot
ljusta jeans med sömmar - lindex
röda chinos shorts - kappahl herr avdelning
brillor - hm
vita låga converse - internet
klocka - ur och penn

skriver sen för nu ska jag ut i sooooolen :D

dödast ;o

helt jäkla slut är jag! fotbollen mot landsbro gick väll sådär även om vi kämpade bra så blev det återigen en förlust med 4-0, lite surt men dom var faktiskt ett bättre lag. så är det med den saken.
ska snart gå och lägga mig så att jag orkar upp till jobbet imorgon. hoppas på lite bättre väder med så att vi kan vara ute mer.
hoppas även på att alla kläder som jag beställde från hm kommer imorgon och så kommer jag ju bli 800 kronor fattigare med. nya fotbollsskor skulle inte skada heller. skulle behöva vara mijonär ett litet tag:)



funderar fortfarande på om jag ska bli helt blond igen?!

nu ska jag sova så hörs vi imorgon!

tagga!!

kom nyss hem efter en lång dag! började sådär halvbra med att jag försåv mig i 1 timme,så vaknade 20 minuter innan jag började jobba, shit inte bra! så blev slappis outfit :) fast det gillas :*
nu ska jag laga tomatsoppa till mig och lillebror som slutar jobbet om några minuter, sen ska jag åka och spela fotbollsmatch, hemma match mot landsbro, lite halvnervös sådär ;S

här kommer iallafall en '' malin idag ''



svart långarmade t-shirt - vero moda
vitt linne - gina tricot
blommiga leggings - jc
svarta höga converse - internet
klocka - ur och penn

skriver efter matchen :)

film-time

ska gå och lägga mig snart, upp tidigt imorgon :)
men först så ska jag kolla på götakanal 3, någoon som sett den ? :)


lever iallafall :D

hemma efter en hel kväll med bilkörning ;) gick hyfsat bra faktiskt :P lite stolt haha :) sitter hhär och väntar på mat :D och blev nyss klar med min header, är trött och orkar ingenting, borde vara intresserad av fotbollsvm, men inte ens det ;)
imorgon blir det upp att jobba igen, försöker få ihop timmarna så fort som möjligt, så man kan få sommalov nån gång :)
Igår blev det iallafall en oväntat underbar kväll med älsklingsmy och hela kvällen försvann, hon provade skor och vi hade allmänt kul :)

malin- hah
my - men hallå, så kan du ju inte skriva ?!?! :O
malin - vadå ? ;s
my- det ser ju fan helt tattigt ut :P
malin - ha?
my - ja man skriver ju ''haha'' om man inte menar det och ''hahah''om man skrattar på riktigt ;) och sen måste man ju ha en ''chuck'' = ;) hah, tur att jag förstår ditt missbildade språk iallafall ;) loove!

ska en blogg innehålla bilder ochsånt ? det fattar jag inte :O

övningskörning på gång :D

första dagen på jobbet, en förskola som heter Pellefant, massa mysiga små barn :D
nu tänkte jag ut och övningsköra lite, fast jag kör ju automat än så länge och ikväll ska vi låna brossans bil så jag kan lära mig köra på riktigt nån gång ;)) haha :D



-tänkte faktiskt börja blogga lite seriöst nu, med dagens outfit och sånt ;) cool som jag är :)

nu ska jag ut och göra stan osäker ;) höres! :)

RSS 2.0