JAG VILL SÅ GÄRNA SÄGA.

sitter här framför datorn med krullhår.  ser ut som nån annan pudel. kollar på heartbreak hotel och halvsover lite. lite proviva med sitetr fint i magen. lagade mat. men klarade inte av att äta. så ska snart byta ut mina skidkläder mot gymkläder. ska snart ta och ge mig bort mot gymmet. dom säger ju att man ska träna bort träningvärk. jag vet verkligen inte vad jag har gjort. men mina vader gör något fruktansvärt ont. läxorna ligger på hög också. men jag klarar inte av att plugga. vet inte varför. men nuuuu ska jag dra bort och träna lite. laddar för lite bollträning ikväll med. det blir fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint :D

bild fråån dalarnas tidning från kopparcupen.



JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR DIG.



En helt okej söndag helt enkelt. gick fint i backen. Matchen gick fint. och träningen ikväll gick väll inte så fint. men jag var där och jag hade roligt.

Nu när jag är hemma och precis käkat lite tacos, mår jag ganska bra. Mina ben gör ont. träningsvärk i vaderna. inte jätteskönt. Men detta skiter jag i. Imorgon ska jag plocka fram mina längdskidor och ta en runda i spåret, för första gången iår faktikst. riktigt kul. fårse om jag har samma mening om det imorgon.

På torsdag går vi ut på grus. det ska bli ganska gött att komma ut på stor plan, men inte grus. det tackar jag gärna nej till. på fredag är det hyvelcup. jag hoppas jag får vara med. punkt.

Nu ska jag käka choklad och börja plugga litegrann hade jag tänkt. lite halvlojt. min fint på söndagen. men tanke på att det är en lång ledig dag imorgon med.


old times.




JAG KAN INTE HÅLLA DOM BORTA.

Det ligger på ytan. det blir för jobbigt. ibland så. som tur är har jag mina underbara vänner. En tjejkväll som böev mer än lyckad! My, Tezz, Nea, Jossan, Hanna, Ellen, Tova och Lilla Sofia som fattades. Vilket gäng asså . Mycket snack. precis som det ska vara. midre god mat. men så kan det vara. asgod efterrätt!

Idag var dagen då jag gjorde mina förta minuter i u-damernas lag. en underbar känsla och det gick suuperbra. hoppas att det kan försätta att gå bra imorgon, då är det dags för ny match. Först jobb i backen, direkt till Eksjö för liiite gooo handboll. Sen hem en snabbis och sen till vetlanda för liiiite gppp fotboll. En dag som är planerad i minsta detalj. underbart! puss.



Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

NEW.






UTKAST.

älskade mamma bakar bullar. sjukt gött. dagen starade med en härlig sovmorgon. sen vidare till vrigge för att köpa ett par grusskor. blev helt vanliga adidas. billiga var dom med. Sen vid två skulle jag träffa alex vid gymmet. men förvirrad som han är. så fick jag träna ensam. men det funkade ju dte med. fick ganska mycket gjort idag iallafall. ska snart dra mig till duschen och fräscha till mig lite. ikväll är det vrigge cup. och jag och tezz ska ha första plats. nu ska jag ta tag i massa saker. försöka rensa lite bland mina kläder. ladda min systemkamera. och fixa lite småsaker inför helgen. plugga lite med kanske. ikväll blir det att titta på handbollen hemma hos tezz och jag ahde tänkt att köpa massa godis och fetta mig hela kvällen! trevligt. pussss

- Du eller du, det blir bara fel, så jag väljer mig själv.

EN DUKTIG MALIN.

nemen tjenare snygging!
mycket har hänt.jag har fått hem mina fantastiska stövlar. jag har varit med om flera underbara dagar på vm. jag har kört mitt spinningpass. som förövrigt jättebra. jag har nästan dött idag på träningen pågrund av astma. jg har varit på gymmet och varit jobbig. jag har käkat på donken med zuper-zara. fått veta att jag ska spela match med u-damerna på lördag och match med mitt lag på söndag. imorgon hade jag bestämt för att festa. men jag är inte säkrillt sugen på det. så jag ska åka och kolla på fotbollscup i vrigstad istället. det blir nog suuperbra det med :D på lördag kväll är det myskväll hemma hos älskade my. ni ska veta hur mycket jag saknar mina vänner. idag fick jag en fet lön på 151 kronor. kan ju nästan kalla mig miljnär för tillfället. just nu sitter jag vid min egen dator för en gångs skull. papper över hela bordet. alla papper är saker som ska göras. byta massa tider. lämna in massa arbeten. göra en power-point. jag dricker proviva. jag tänker. nästa vecka måste jag gå till doktorn och fixa min astma medicin. imorgon är det fin handboll på tv. jag skulle ge vad som helst för att få se den matchen. älskade frankrike! men är väll bäst att jag håller på sverige. imorgon är det sådär lagom skönt att vara ledig. men ska starta dagen på gymmet hade jag tänkt. denna gången har jag tänkt att göra något iallafall. underbara målvakt på bilden. Daouda Karaboué. hela laget är underbart.  men annars är det ganska så hälrligt att carlén kan spela imorgon. det är värre med kim andersson. kommer bli en riktigt bra match!  pussssss




huh, du gör mig glad.

HEJ DIN KÖTTBULL.

god måndag. sovmorgon till klockan 9. gött som fan. inte mycket gjort idag heller. men om 30 minuter så kommer thulinarna och hämtar mig. jag står redo för ännu en handbollsdag. inte riktigt än, men snart. för mamma håller på att laga kycklingsallad till mig!! helt underbart. kyckling 7 dagar i veckan serveras på min tallrik. dagens klädsel är inte så särkillt speciellt. alla ser nämnligen lika ut. en mysig vm-crew hood. kommer hem sent ikväll. och imorgon är det ännu en sovmorgon och på ondsag är det tillbaka till skolan. lugn dag. men på torsdag häller det. premiär passet i spinning. hej jag är nervös. hood- vm. jeans- crocker. skor- låga converse.

S-S-S-S-ÖNDAG.

en ledig dag. tummen upp för det. igår var det riktigt roligt! massa snygga handbollsspelare. uuhh.

idag ahr det inte varit mycket aktivitet kan jag säga. vaknade vid 10. pappa har varit jobbig hela dagen. lagat mat. snart ska jag upp till bahuset och köra igenom mitt spinningpass och sen senare ikväll är det fotbollsträning i vetlanda. en trvlig resa med zuuuper-zara är det som jag ser fram emot på söndagarna. imorgon är dte åter igen dags för en heldag i kinnarpsarena. imorgon hoppas jag innerligt att mina gummistövlar kommer. det skulle blir så mycet lättare då.



jag har trott allt bra.  vetlat tro. något som jag ville ha. det var du. men allt är fel just nu. det känns konstigt. jag ville verkligen. men det är slut nu.  jag måste kunna andas. för min egen skull.  jag måste kunna leva. för min egen skull. det är jobbigt. jag kollar igenom dina bilder. gång på gång. varje dag. jag vill skriva. men inte. jag vill inte vara jobbig. jg vill veta vad du säger. just du. är du den jag tror att du är? elle rär du någon annan. det svårt att få veta dte. eftersom alla säger olika. jag har en bild av dig. det kan vara den som är bra och rätt. eller det som är dålig och fel. jag vet inte. jag är en idiot. jo tack jag vet.


HANDBOLL.

Ja, och som sagt så blev det en sväng till vetlanda på morgonen. ett par svarta jeans till kommande dagar och en mascara. Gick upp till njudung och gjorde bort mig litegrann. Fick en fin runtvandring av en fin vän josef. när han lämnade mig så gick jag fel och runt i cirklar och folket i gallerian kollade på mig som om jag var dum i huvvet. jag gick faktiskt bara förbi 6 gånger! på vägen dit halkade jag och skämde ut mig inför ett gäng. ont gjorde det med. kul att man kan glädja någon ;) sen en trevlig hemfärd men anny och pontus :)

Klockan tre så var det iallafall dax för att åka bil till nässjö och åka buss därifrån till jönköping för vm-info. genrep inför kommande dagar. skittråkigt var det och det enda som jag gjorde var att äta på en mack. men det funkade ju det med.

ska snart dra slagget, det kommer bli en lång dag imorgon och det ska bli så jävla sköööjjjjj!

nu avslutar jag mitt kapitel av dig. hur gör du?


HEJ MALIN.

devote är förjävla segt och jag orkar inte ens bry mig. nu är jag tillbaka på blogg.se igen och stannar nog här ett tag iallafall :)

Idag är det torsdag och imorgon är dagen med stort D. jag min smarthead. trodde ju att vi skulle åka på förmiddagen. men så ska vi åka vid halv 4!?!?! :O nu är jag iallafall ledig hela dagen och det känns förjävla skönt. så jag ska ta mig en tripp in till vetlanda och köpa ett par svarta jeans hade jag tänkt. även hälsa på lilla anny på skolan. sen på kvällen så bär det av mot jönköping för att vara funkitionär på handbolls-vm. men ett galet bra lag. och det kommer bli mer än underbart! :DD

Idag när jag vi åkte till eksjö så satt jag och funderade. vart är den gamla malin?
- hon som sminkade sig och pattade håret noga innan skolan.
- hon som gick med högklackade skor i skolan.
- hon som målande naglarna varje dag, efter vad hon hade för kläder.
- hon som hade ett städat rum.
- hon som var snäll mot sin lillebror.
- hon som bäddade sängen på morgonen.
- hon som tände ljus och läste en bok på kvällarna.
- hon som gjorde ansiktsmasker.
- hon som gick långa promenader med bilbo.

ja, vart är den tjejen?
nu är den tjejen trött hela tiden. hon går med mössa för att hon inte orkar fixa håret. går runt med converse och jenas. lever i ett rum med kläder överallt! hon är sur på sin bror hela tiden. hon tvättar sitt ansikte med tvål. hon går runt kvateret med bilbo eller släpper ut han i trädgården. dte är den jag är just nu. punkt.


Idag gjorde jag det. något jag väntat på i flera månader. en sten lättade! jag är så otroligt glad. kolla in skönheterna på bilden. fast 1500 fattigare med. men det är värt det!!! :D


RSS 2.0