JAG BEHÖVER EN SMÄLL PÅ KÄFTEN FÖR ATT KOMMA I BALANS.



rubriken lyder. någon bra från Håkan Hellström. musiken har dragit tillbaka mig i en liten grop. Minnen på alla låtar. Mitt liv var i balans. Tills ungefär någon gång idag. Min kropp dog, mina ben ville inte finnas under mig, jag blev rädd. hatar det. jag hade glömt hur det var. Att bli stel i hela kroppen. jag frös. jag sprang in på toaletten. satt där. ringde, inge svarade. hade panik. gick ut som inget hade hänt. hej. hej. hur är det med dig. han rör på min axel. gud vad hemskt. minnen från sommarn. får panik. vad ska jag ta mig till. skratta rlite av osäkerhet. vad tog jag vägen? jag ville dö. hemsk. mina tankar snurrade. rör mig inte. jag ville inte. varför gick jag hit just nu. fan. tänkarna snurrar. de dåliga tankarna blir till något bra för mig. fast jobbigt när de bra tankarna inte stämmer med verkligheten. fan. allt hände samma kväll den sommarkvällen. det var den värsta kvällen i mitt liv som sen gick mot något underbart! måste livet vara svårt? nu ska jag ta tag i mitt liv och sluta lipa! imorgon är det träning på morgon. annat att tänka på. bra!

-älskar mina vänner över allt annat!

allt jag skriver är för mig själv..

LIVET.

JAG SAKNAR NÅGON. JAG SAKNAR NÅGOT. JAG SAKNAR DET LILLA EXTRA. JAG SAKNAR ER. JAG SAKNAR DIG. JAG SAKNAR ETT LIV. IKVÄLL ÄR JAG INGENTING. IKVÄLL HAR JAG SÅ JÄVLA ONT. IKVÄLL ORKAR JAG INTE MER. FAN.

YES.

tyvärr så klarade jag inte mitt löfte att inte handla något till mig själv innan jul. Men nu var jag tvungen. HM har ju värsta rean. snacka om en glad malin! Detta kommer snart hem till mig iallafall!


RÖDA.

Klockan är halv två och jag är redan hemma. historian blev iställd fem minuter efter att vi hade börjat. så det var försent att dra up poch va med på handbollen. så nu ska jag sätta mig med historian och mina matteböcker. matten är rolig och historian inte lika rolig. men ser fram emot handbollen ikväll.
Ska dammsuga mitt rum och boktavligen så suger det ganska så hårt!

Mina skor har fortfarande inte kommit, vad händer?





detta har jag haft på mig idag. höga jeans- crocker. rutig flanellskojrta-family house. skor- svarta converse.

JAG ÖVERLEVDE.

Fy fan vad roligt med fotboll. vad roligt med lite på tempo. vad roligt att alla vill. vad roligt att alla kan. så sjukt roligt helt enkelt.

Hemma från vetlanda, hemma från min första fotbollsträning med mitt nya lag. hemma från två sjukt roliga timmar med futsal. Jag är hemma för att sedan återvända! kommer bli en asbra säsong!

Imorgon är det handboll som gäller, lika roligt det! lika bra lag där. Lite svårt att ställa om med handboll och fotboll. men det får gå. vill man så kan man.

Jag gillar livet just nu och är så glad att jag har gjort dessa två val på kort tid. Det har förändrat mitt liv och kommer förändra ännu mer. Träffa så mycket människor. nya människor.

Nu blir det duschen och sen nanaaa. så jäka skönt! pusssss.



-sad.

NYTT.

Det fortsätter att snöa. Jag vill inte ens tänka på att gå ut. Fryser tillräckligt här inne.

Jag funderar på hur jag ska kunna möblera i mitt rum. tycker mitt rum ser förjävligt ut. vill verkligen göra om. Men pappa har fullt upp. Just nu renoveras altanen, undertiden håller han på i torpet. Sen efter altanen ska vi renovera det tomma rummet brevid mitt rum, efter det göra om köket. igen! jag fattar inte varför alt måste göras om hela tiden. Jag kommer iallafall få ha detta rummet så länge jag bor hemma.

Mamma har köpt nya vantar till mig, eftersom hon tyckte mina var så fula.. jag ser inte något större fel på dom. men det är bara att tacka!

nu ska jag iallafall laga mat :D

oredigerade bilder, med dålig kvalité. ge mig en ny kamera!




GOD MORGON.

God morgon hur mår ni ?
Vaknar av att det åker ner snö från taket. fy fan vad det snöar! även fast jag tycker om det :D

Vad händer idag? Jo det är så att jag hade tänkt att göra klart historian idag, skriva in på datorn och lära mig dom. Provet är på Onsdag och jag hinner inte öva någonting, förutom idag. Men börjar leta efter mitt block med alla frågorna och de svar som jag hade gjort. jag kommer på att allting är i skolan. Jag kan säga att min mamma kommer bli sur! Idag var jag ju tillochmed på plugghumör. Lite surt sådär.

Ikväll är det fotboll i Vetlanda som gäller. Min första träning med mitt nya lag. snacka om att jag är nervös. Innomhusfotboll med. Har aldrig spelat det i hela mitt liv. Om man inte räknar med någon tunering i skolan när jag gick i 3an typ.

Nu blir det frulle. så vid halv 12. asnajs!


BABBEL.

Tjengling på er :D har ni haft en bra lördag ? jag har iallafall sovit nästan hela dagen. inte bra gjort av mig alltså! men det kan ju behövas någon gång det med :P

Just nu kollar jag på 'så mycket bättre' och käkar chips som om jag aldrig sett något annat. flööötar ner alla tangenter med. trevligt! nej det gör jag inte ens.. haha men jag kunde ju helt klart gjort det! Och det är sån jäkla tur att det väntar ett hårt träningspass imorgon! = FOTBOLL. dagen är kommen. helt sjukt.

Mitt internet suger så jäkla hårt. jag vill bara döda det. jag är allvarlig!

Ööööööh vad fan babblar jag om? jo det ska jag berätta om. fast jag har inte en jävla aning. hahah störd är jag!

ingenting är om förr. jag vet inte varför. jag vert inte varför jag fastnade just för dig, jag vet verkligen inte, det är jobbigt, jag är ledsen. men varför? ledsen för vad? jag är inte ledsen? jag är ju jätteglad. fast i mina tankar är jag ledsen. varför? jag fattar ingenting, vad händer? varför fattar inte jag? varför fattar ingen? det går mot slutet snart iallafall.


SUG DAG.

hej på er! ♥
Match mot Nässjö, gick sådär. förlorade med några bollar och jag tycker faktiskr att de som dömmer ska ha koll på reglerna och de nya reglerna som kommer. Jag brukar inte klaga på de som dömmer, eftersom jag själv vet att det kan vara svårt. Men idag var det fan katastrof! Och vi är redo att kriga om 3 poäng nästa gång!

Ligger i sängen med varmekudde, har så sjukt ont i magen. Lars winenrbäck kommer ut ur höglarna. Väntar på att maten ska bli klar. så jag kan sova sen :)

Jag efterlyser mina skor snart? Nelly, vad har hänt? mer än en vecka ska det faktiskt inte ta!

Helt underbar dag i jönköping igår och en sak är så sjukt bra! jag köpte ingenting! håller fortfarande mitt löfte :D eller jo jag köpte en plånbok, assnygg! men min var faktikst sönder ;)) en julklapp till lillebror fick det bli med :)

Bilderna igår, ja dom skiter vi i..



- it's over now. i'm sad.

PÖÖSSSSS.

ingen tid för bloggandet ikväll! men är nu hemma efter en helt sjuk dag i jönköping. haha my och ellen ♥ nu ska jag dra och käka med pappa, max, glenn och något annat huvve. sen upp till mamma som har hand om uthyrningen. så ska göra henne lite sällskap hade jag tänk! idag har jag även vatt as duktigt och tatt outfitsbilder. haha nu ska jag dra pussss!

ÄR DU GO ELLER?

Hemma från träningen. rolig träning! har nyss käkat en fet kebebtallrik. orkade inte ens halva. haha. men nu är robinsson i full gång och jag gillar det programmet enormt!

På väg hem från eksjö så lägger anny världens trögaste kommentar. hah jag dör!
vi pratar om second hand.
anny- nu kom jag på att det betyder andra hand.
BRA ANNY!! haa bara 16 år att komma på det! :D

funderar om jag ska gå upp på min behövliga sovmorgon och köra spinning eller om jag ska sova. svårt val asså! också om jag ska ta min lediga eftermiddag/kväll och följa med två brudar till jönköping. världens problem verkligen. haha seriöst.

hah och kollar på bilder.
hittar jag inte världens gooaste bild? hah så jävla klockren!! min utklädnad från utklädningsdagen i 9an. hahah skrattar as mycket.


DET BORDE VARA DU.

Tjingeling på er! hur mår ni idag?
hur mår du själv? jotack jag mår jättebra. hemma efter en seg dag i skolan. kan stolt säga att jag klarade flyta i 12 minuter (som för mig har vart ett problem) och att jag klarde livräddningen på en bra tid. (fick bättre än alexander iallafall) skämt och sido. nu sitter jag här, kollar in nelly som har fått min massa snygga skor. vill att mamma ska komma hem nu. vill träffa henne nu innan jag drar till eksjö för att lira lite boll! sen hem till robinsson och historiaboken! död åt en boken. nu måste jag byta om, snart kommer Anny! pusssss.


nelly.se  ♥  399:-
Serpa SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMSerpa SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMSerpa SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMSerpa SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

- jag trodde eller jag ville tro.

NU.

nu har jag varit dukig ikväll. maten jag lagade blev asgod! och nu har jag plockat in varendra litet plagg, som har legat på golvet och samlat damm. så nu är hela byrån mer knökafull än vad den var innan. helt sjukt! hur mycket kläder som helst, men inget att ta på sig?

har kollat runt lite, har tittat på just dessa jeffrey jätte länge, och de är så sjukt snygga. men tycker att det är lite väl mycket pengar.  därimot tycker jag att de andra från märket inte är så särkillt snygga. Det finns en budget variant på melba.


HEMMA.

Hemma från gymmet. svettigt blev det, det kan jag säga er. men fasen vad gött :D sprang 30 minuter i bra tempo och sen körde lite armar på det. så kan knappt lyffta armarna nu. så jäkla gött att känna tröttheten i musklerna!

Väntar på att pappa ska komma hem, så vi kan dra och handla. Blev så sjukt sugen på kasslergrantäng. så sen ska jag skala potatis och allt såntdära. Vad gör man inte inte för att dra ut lite på historian ? haha nej men allvarligt, nu när jag missar den sena träningen ikväll så måste jag ju faktiskt plugga lite! men nu tutar pappa.. och det är bonde söker fru ikväll med :DDDD

SNOW.

helt seriöst. så är det ju typ snöstorm ute! helt sjukt. träningen på morgonen gick bra, nu ska jag se om jag orkar ta mig ut i blåsen och ta mig till gymmet. ikväll åker vi inte till eksjö eftersom anny skulle på uteckligssamtal och jag har ingen skjuts. synd.

Nu är det bestämt att jag ska ta tag i mitt liv. jack ringde nyss. och jag ska åka till vetlanda på söndag och träna fotboll. vet inte om jag tycker det ska bli kul? allt har varit så självklart innan. men det går jättebra med handbollen nu. Jag tror att jag tycker att det ska bli kul iallafall. haha!

På fredag så kanske jag följer med my. handla lite julklappar och sånt i jönköping. har nämnligen inte några viktiga lektioner på eftermiddagen ändå.

har max dator och darför är det tråkigt inlägg. utan bild!

SOVA ?

ja, alla sover väll ? eller borde sova. Jag borde iallafall med stor sannerlighet sova nu. imorgon klockan åtta drar första träningspasset igång. jag gillar onsdagar för att jag gillar att träna på morgonen. men jag gillar inte onsdagar för att jag måste stressa hela morgonen/förmiddagen. och att resten av dagen suger ganska hårt.

Det gick kalasbra att jobba! skönt att få komma bort från pluggandet eller komma bort från ingenting och göra något annat. Det är stressigt och man har inte tid att tänka på något annat. plus att jag får lite pengar med.

Ikväll har jag mest pratat i telefon, hah  ni är ju för söta. Ellen&My ♥ Jag har även provat ut några nya outfits som ni kommer att få se av någon dag. Har så tråkiga kläder varje dag så känner att jag måste börja utmana ödet lite grann.

Mamma har lovat, att om jag hittar de svarta skorna nedan så ska hon hjälpa mig och betala dom! hur snäll mamma har inte jag ? älskar henne något enormt! ställer alltid upp med all körning och allt! ♥

Folk skriver på facebook, vill träffa mig? vad händer? j
ag sitter med annys skolkatalog och den har jag lagt beslag på ett bra tag!

livet är så sjukt förvirrande. även om jag gillar det så förstår jag inte?
de man vill ska fatta, de fattar inte. De som man inte vill fatta, dom fattar? helt sjukt!

är detta ens jag ? o.O


BUUUHU.

för tillfället så skulle jag kunna göra vad som helst för dessa skönheter! har länge kollat på de i blått, men hur lätt är det med en blå sko. Hittade den i svart nu och jag vill verkligen att de ska bli mina! gaah jag blir galen!


ARG. LEDSEN.

volleyboll. askul! efter det var slut i sporthallen så drog jag gymmet och var dum nog att jag trodde att tfersom det hade varit idrottsdag så var det ju ingen som skulle gå till gymmet. haha fel! massor med folk! men körde iallafall en springprogram och sen lite styrka. ganska så skönt.

Sen fick jag veta att jag behövde jobba lite ikväll. ganska så roligt :)) fårse om jag är med på vattensaken med, lite extra träning :D

Idag hände något som gjorde mig mindre på jorden än vad jag är. jobbigt för mig, inte för någon annan. Roligt för andra inte för mig. Det var inte meningen för andra, för mig känns det som det var meningen. bortglömd.


HÄR VAR DET BESTÄMT.

jag har bestämt att jag inte följer med till trysil.
jag har bestämt mig för en nikon d5000.
jag har bestämt att jag inte ska köpa några kläder eller skor innan jul.
Är det bara jag som längtar till julafton?


LALALAALALLA.

Hej alla datanördar. jag har slutat sitta vid dator hela dagarna faktiskt. Det kan till och med gå en hel dag utan att jag ens startar min dator. Max har gjort rababerpaj. trevligt!

skrev ett prov på morgonen och det gick väll inte jättebra.. men det är gjort iallafall och nu ska jag börja med historia provet som är på onsdag om en vecka. äntligen så börjar det lugna ner sig lite i skolan. Har fått lite smått panik över alla julklappar om ska handlas. men det ska väll gå. nu ska jag käka paj och sen dra till eksjö. bye losers!

PLUGGA.

Dålig uppdatering. jag vet! Idag är det första fotbollsträningen och jag ska inte träna.. har 30 sidor psykologi som måste kunnas till klockan åtta imorgon. men harrypotter bion var bra. julmarknadeden igår gick asbra. och det går sådär med pluggandet. alltid sista dagen! men har ju iallafall några timmar på mig. beställde också hem kilklackarna ed snörning. mina vänner är underbara. allt ät ganska bra förutom att psykologiboken har sora ögin som snart anfaller mig. måste verkligen nu. hörs sen!

GE MIG. JAG FÅR PANIK.

New Dolores SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Matsumoto SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Är så sjukt jävla sugen på att köpa skor! är sugen på att klicka hem ett par från de över. lutar mest åt ettan. eftersom jag har ett par marble och ett par matsumoto. jag har bestultsångest iallafall! nu ska jag kolla på en harry potter film och se glad ut. längtar efter en mysig kväll imorgon.

-synd, ville verkligen.

LALAL IKVÄLL ÄR DET TRÄNING.

är så helt glad nu och helt trött med. helt trögstartad i benen. men snart är det handboll. cpidag i skolan. gahh mina problem ligger högt på listan och jag är fortfarande helt trött från teatern igårkväll..
kommer ni ihåg denna listan som jag la upp för några dagar sen? Jag har inte alls mycket kvar att göra, bara två prov och en bok som måste läsas ut, på engelska ;o

- Engelska musikminne
- Engelska bokrecension
- APU pärm utvärdering
- Svenska bokrecension

- Historia Medeltiden
- Historia Romarriket
- Psykologi
- Fritidskunskap släkten
- Kommunikation och Fritidskunskap


fick även hem harry potter filmerna av linnea idag. och tror ni inte att jag redan hade dom? ibland är jag trög..
men ska snart byta om till träningskläder, laddar för utelöp! sova lite med ?


KUL LIV.

ja. mitt liv är uppbyggt av skola, plugga och att träna. ingen ork till något annat. inatt har jag drömt mardrömmar om miin tandborste.. undra vems fel det är? har varit på världens mest konstiga teater ikväll. den sög verkligen.
sitter och lyssnar på melissa och käkar kräm :) packar lite tills morgondagens morgonpass med handbollsgymnasiet. sjukt kul iallafall! sen är det hem och plugga sen träning på kvällen.
jag har gjort någonting som jag aldrig kommer att förstå mig på idag.. jag ska gå och kolla på harry potter filmen på bio. så linnea har lovat att jag ska få låna film 3- till hur många det nu är.. så på fredag är det bio istället. istället för hotellet. Det blir nog trevligt det med ;) sova kanske? ne palla.. puss

FACEBOOK GÖR MIN KVÄLL.

sova?
inte så jättebra match, men vi tog iallafall tre poäng. har läxor tills imorgon. jag är inte klar. bra.
info hela dagen. segt som fasen.
skrattar på facebook. jag är smart. martin är trög. somnar snart på mina tangenter. haha bra!


måste tillägga att jag saknar mitt hår.


LÄXORNA.

ja då var det kväll igen. idag har jag bara pluggat, kollat på en film och sprungit en liten runda.  sprang ca 7-8 kilometer och det kändes så himmla lätt. mina ben skulle kunnat springa mycket mer än så. men 40 minuter i soöregn och jag var ganska genomblöt så det var lagom att gå in och köra lite styrka. nu sitter jag med läxorna igen. det tar lixom aldrig slut.  men ikväll är det iallafall beck och mys som gäller.  tänkte säga att mina vänner är underbara och jag skulle inte klara en dag utan er! puss.

nea se allmänt kåt ut!

PLUGG

DEN VACKRASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU KOM.



god morgon alla männsikor! sitter och myser med chips i soffan och lyssnar på lars winnerbäck. pluggar lite mellan raderna. städar lite grann. kvällen igår var ju trevlig. inte riktigt som jag hade tänkt mig. på fredag är det fest i vetlanda? imorgon är det skola och sen match mot hallby på kvällen. vi i eksjö är sugena på att kötta, det kan jag lova!
jag pallar fan inte skriva och vem fan läser? :D

OCH ALLDELS NYSS FICK JAG LYSSNA TILL DITT SKRATT.



gaaaahhhh. varför börjar inte att plugga? eller jo jag har pluggat men inte alls tillräckligt. men iallafall så är det ju inte hela världen! sitter och skriver lite på  en utvärdering och kollar lite på reprisen på äntligen hemma. är lite sugen på att dra ner till konsum och köpa chips. men vid fyra är det upp till hallen och kolla på u-laget som gäller. ikväll är det fest som står på listan och jag är väll sådär taggad. men träffa fina flickor tackar man ju inte nej till precis!
dagens myskläder. ny kofta från gina.


HEJ FREDAGKVÄLL.

dagens pluggtid är nu framför mig. hade räknat med att vara klar vid denna tiden med icke. mamma fick med mig till vetlanda, skulle fixa lite grejjor och då kan man ju passa på att shoppa lite granna. jag gillar det! blev en grå myströjja i xxl från gina och den kommer jag mysa runt i alla höstiga dagar. köpte även ett par snygga knästrumpor. najs. festen imorgon blir ju tyvärr inställd pågrund av lite saker. fast man går ju inte festlös och taggar ju fest iallafall :D nu ska jag gå ut en runda med mamma och bilbo innan jag dyker ner i alla böcker..

- Engelska musikminne
- Engelska bokrecension
- APU pärm utvärdering
- Svenska bokrecension
- Historia Medeltiden
- Historia Romarriket
- Psykologi
- Fritidskunskap släkten
- Kommunikation och Fritidskunskap

kvällen är räddad. härligt puss!

ONSDAG.

Idag gick jag till skolan och shit vad roligt att träffa alla igen. började med klassråd iallafall. ska försöka hålla tyst i fortsättningen. men iallafall så är jag anfådd bara för att gå upp för trappan och det är väll ett tecken på att man inte är helt kry. men det är lugt för imorgon är det handboll som gäller :D har just packat ihop kläder till imorgon och idrottskläder. pappa kom hem med massa reklamprylar till vårat lotteri. trevligt ;) blev lite fast vid vissa saker. så dom behhåller jag själv. haha :D nu är det bonde söker fru som är igång och sen är det sängen som gäller. puss


SEG KVÄLL.

Ah ikväll är ju inte den roligaste kvällen iallafall. jag kollar lite kläder, lite skor, vill beställa något. jag orkar inte. jag vill spela fotboll och handboll. går runt och sparkar lite på en minifotboll. sover lite. kollar facebook lite. sover lite. osv. har bestämt att jag ska vara hemma imorgon med. men på torsdag blir det skola :D träffa alla underbara folk! ska snart gå och lägga mig och se om jag får sova en hel natt. hoppas på det iallafall.  funderar även ganska mycket på om jag ska åka till Trysil på sportlovet, undrar om det värt det. egentligen är det ju inget att tveka på, men jag vet inte. är jag sugen på att åka bräda i en hel vecka? eller ska jag köpa nya twintip? ilandsproblem.
har kommer iallafall en bild på mina nya skor. helt undebara! puss




LÄXORNA LIGGER PÅ HÖG.

hade förträngt att jag hade sååååååhär mycket som jag skulle göra på lovet. jag har just dränkt ner mig i historia boken. inte klar med romarriket. och inte medeltiden. inte klar med apun. inte klar med fritidskunskapen. inte klar med någonting. imorgon är jag kanske tillräckligt frisk för att gå till skolan, eller så är jag hemma en dag till och blir riktigt frisk. om jag ens blir det på två dagar.
Och en mycket seriös bild på mig. sånt gillar vi ;) om jag skulle fortsätta med historian kanske. puss


HEJ TISDAG.

hej sjuk malin.
hej ork.
hej massa plugg.
hej sova.
hej tycker inte om mitt liv nu.
hej alla.

hejhej. alla hej är min dag. börjar må lite bättre, så idag ska försöka att plugga lite, skulle verkligen behövas. jag vill verkligen tillbaka till skolan! har just laddat hem filmen sebbe, så ska snart kolla på den. igår beställde jag hem ett par sommarskor från nelly. så dom kommer väll om någon dag. jag missar all träning och kommer ligga efter något fruktansvärt efter dettta. jag blir ju inte friskare när jag tänker så iallafall. jag klarar inte ens sitta stilla längre. gör lite tåhävningar, det är vad jag orkar förtillfället. hela kroppen gör ont. men ska iallafall ta tag i livet och sluta klaga och ta bort alla dammråttorna under sängen! puss.

NYTT OCH DAGENS.

min nya skjorta från bikbok. höga jeans och boots med klack. det är på och snart åker vi mot jönköping. då ska vi möta cyrus och kötta gärnet. jag som köttar från bänken. jävla hals. men sånt är livet ibland. min morgon har iallafall bestått av sängen och hostattacker. läst mass abloggar. kissie är ju fan helt konstigt. tycker synd om den människan. nu ska jag käka något. puss.




SICK.

bra dagar i malmö, massa shoppping, nya skor, smycken och massa kläder. kortare och blondare hår. najs. en sjuk flicka sitter nu här och hoppas för allt  i världen att hon ska bli kry tills imorgon så hon kan spela match mot cyrus. det skulle vara mycket kul. nu ska jag sova iallafall. puss.

kanske, kanske inte.

GOD MORGON.

Här vaknar jag, och har så sjukt ont i halsen. det är inte sant. klarar verkligen inte av att bli sjuk nu. allt är ju på topp. men träningen. orkar inte bygga upp det en gång till. men sluta lipa kvinna det är bara lite ont i halsen.
nu har jag iallafall snart packat klart, ser ut som om jag ska vara borta i flera veckor, men icke det. ska platta håret och sminka mig lite, sen vid halv 12 så går tåget mot malmö. as bra! sen ikväll blir det efterlängtad shopping. inatt så sover jag och mamma hos ted och viktoria och imorgon när pappa och max kommer så sover mamma och pappa på hotell. dissen ;)
måste dra bort och hämta mina nyklar med. kanske är bäst! ha det iallafall gött! puss.♥


stort leende.

FACEBOOK KVÄLL.

Gick kalasbra att jobba. tummen upp förutom att rensa allas äckelhårstrån från golvbrunnarna. Sitter här lyssnar på melissa. saknar my. hur gulligt skrev hon inte innan? blev ju nästan ledsen. aen unkderbar vän! shåller på att packa ner mitt liv i en väska. fast ska ju bara vara borta i 3 dagar. träffa min saknade bror. min storebror. även om jag nästan är längre än honom. så är han ändå storebror.  



Nej, jag vet inte alls vad som händer. ingen aning, varför vet jag inte. Jag brukar veta det mesta elelr iallfall ha en liten tanke på allt som händer. men varför vet jag inte? 4 långa veckor. och jag väntar varje dag. jag vet inte ens vad jag väntar på? ett litet bevis på att du bryr dig om mig fortfarande. jag vet inte varför jag stänger av när jag hör ditt namn. jag är ledsen men jag vet faktiskt inte. Det är fel, något har gått så jävla fel. Men vad hände? varför orkar jag inte bry mig längre, jag orkar inte ligga vaken och tänka varför det blir såhär. varför, varför just mig ? eller dig? jag vet inte vem det handlar om, men det verkar ju handla om oss. om båda? Har du hittat någon ny som har tagit min plats? jag orkar inte ens fundera. det tar för mycket tid. Jag kan fundera länge. vad händer med dig? Eller vad händer med mig? eller oss.. jag vet inte, har faktiskt inte något bra svar. jag vill säga att jag inte saknar dig, på ytan. Jag tänker inte på det. blir bara ledsen, går ner i hål. vill inte det. jag är stark. du med eller vad säger du? vems fel är detta då? ingens ? slumpen? var det meningen att det skulle bli såhär? var det verkligen det. jag vet inte. Jag hatar att inte veta, men vem vet? du vet inte heller eller hur? håller jag på att förlora en vän? varför. Mina vänenr är olika och jag älskar alla på sitt egna sätt. en tår rinenr ner för min kind när jag skriver detta. det är jobbigt. jag vet inte vart du finns längre. min egna lilla vän. vart har du tagit vägen ? 
är edt över? nej det hoppas jag inte.. även om jag inte säger det så saknar jag dig.



Malin Andersson!

Tjena alla läsare!!
Vill bara säga att Malin Andersson är bäst i hela världen! sjukt att jag säger det men det är faktiskt sant, tro det eller ej ;) !!Men hon är lite dum också.. jo för hon åker till Malmö i morgon och bara lämnar mig alldelles ensam, den största dissen i mitt liv?! Nej kanske inte riktigt den största menmeen ni fattar poängen! 
Hon är nervös också över att hon ska jobba ikväll trots att hon har haft apu där i en evighet, lite gulligt tycker jag och jag är glad för hennes skull!

Varför är Malin så bra?
Sjuk fråga.. För att hon ser alla personer som vänner trots att man kanske inte känner henne så finns det ändå alltid ett varmt leende på hennes läppar. Och det blir bara värre när man lär känna henne ska ni veta ;)
Hon är en riktigt drog i mitt liv, kan inte få nog av henne eller hennes skratt eller hennes rent av galna upptåg!
Puss på henne tycker jag!

En liten inflik av en kär vän My Romé

(http://myrome.blogg.se)

Tjingling!! :D

USCH.

Fan vad jag stör mig på att alla i denna jävla världen är förlovade. 96 och 97 som är förlovade. jag tycker att det är helt sjukt. vad händer med världen? folk som är 12-13 år ska inte ens har tänkt tanken på att förlova sig. Helt sjukt! sry. men vad händer?

snart kommer segaste my rome. sen ikväll är det jobb som gäller. blev ingen träning. men blir lite pengar istället.

ONSDAG DÅ.

God morgon ♥
här sitter jag som vanligt i min osköna soffa, har precis gjort en smootihe. Hemma efter ett lätt pass på gymmet, körde bara lite armar. Ikväll är det handboll och uteträning som gälle, asbra!
Nu ska jag ta tag i pluggandet och göra klart allt som har med apun att göra. Det är så jobbigt och tråkigt!
Här ser ni hur långt jag har kommit och jag är inte klar på långa vägar, jag trodde att jag var det men.. det var jag verkligen inte! fyfan vad segt! det är väll bäst att sätta fart. lasse gör min morgon! puss


PUUUUHH!

nu går jag och lägger mig! gymmet imorgon, köra slut på kroppen. älskar morgonpass. as gött ju!
GOD NATT ♥


PRICK.

Tur att folk är så sjukt roliga. tur att det finns folk som vill underhålla mig, tråkiga dagar som ikväll. my mådde inte bra, så ska träffa henne imorgon istället och det blir bra så kan hon hjälpa mig att välja klÄder och skor som jag ska ha med mig. en av mina nya tröjjor. en jättestor tröja som är sjukt skön och snygg till höga jeans och klackar. underbart! Imorgon är det sovmorgon men tror jag tar gymmet på morgonen eftersom handbollen och utelöpet inte börjar förran vi åtta. det blir ju ganska så najs :D



det är inte jag som förlorar, för jag är vinnare även om jag förlorar.

IKVÄLL ÄR MALIN SNÄLL.

Haha, hur skön är inte min pappa? han kom nyss upp och gav mig en 'present' och så fick jag 300 kronor i småpengar. och idag är jag varit så jäkla snäll. jag har krattat upp alla löv i trädgården (utan att någon bad mig om det) eller nej inte alla, men alla innan det började spöregna och jag ska faktiskt fortsätta imorgon. jag har också lagat min pappas favvomat eftersom mamma jobbar. och nu så är jag ganska taggad på att åka till malmö och shoppa gärnet. drar på torsdag! underbart! puss



-jag har väntat på detta! :)

LEDIGA TISDAG.

En bra start på en ledig dag är massage. asgött verkligen och det gjorde inte allas lika ont som förra gången. Sen var det bara raka vägen upp till folktandvården och som tur var så hade jag inga hål denna gången heller. har aldrig haft något heller ;)
för tillfället så fattas det något i mitt liv och det är en riktigt bra kamera. Det suger ju att lägga upp bilder men dålig kvalité och då blir det inga bilder alls.
Ikväll hoppas jag att my vill träffa mig. för ikväll är det träningsfridag och jag känner att jag måste vila mina ben lite. Fårse, men det kanske blir en powerwalk eller en runda till gymmet senare. Måste iallafall gå med Bilbo. ut i regnet och bli som en slickad katt. trevligt! puss.


TRÖTT MÅNDAG.

som sagt så blev det upp tidigt idag och fyfan vad trött jag var. jag tittade på mina klackskor. stängde ögonen och tog på mig ett par vita converse, skjorta och höga jeans. så idag har vi chillat runt i jönköping. blev inte så mycket handlad för min del. men köpte iallafall. en jeansskojrta, en tshirt, 2 ringar och ett halsband. så jag är nöjd med det och jag har nästan inte gjort av med några pengar alls. lite stolt där :D kom hem för en stund sen och snart så går bilen mot eksjö för lite utelöp och handbollsträning. mina ben har inte lust att springa många meter idag men det är ju bara att bita ihop och se glad ut. imorgon är det massage och tandläkaren som gäller. ser inte fram emot någonting av det. sånt är livet och nu ska jag börja byta om till löparklöder och fläta håret och käka lite för att bli lite pepp på träning :D puss.


så sjukt glad. du förstår inte.

RSS 2.0