UPP MED HAKAN.

att det alltid ska blli såhär. jag orkar fan inte. varför blir jag ens glad från början. när jag ändå vet att det inte kommer hållas och att jag kommer bli så jävla besviken. alltid lika. det är synd. riktigt synd.

HEJ PÅ ER SOLSTRÅLAR.

Vädret är ju som sagt underbart. jag tycker att det är helt perfekt, såhär kunde det få vara året om. Helt lagom varmt! Klockan är snart tolv och jag har hunnit med en långpromenad i skogen med lilla bus och jag har försökt att stå ut med min pappa vilket är omöjligt. han är helt klart den sjukast, jobbigaste och roligaste människan jag känner, något fel är det på honom. jobbig är bara förnamnet.

igårkväll, ja? vad hände. jo jag var spik nykter och frågade mina vänner ifall någon ville gå ner på stan med mimg, men det var ingen som ville. Så jag traskade ner i min ensamhet och på vägen hittade jag mitt älskade gatubarn josefine thulin, så jag hänkade på henne och möttes tillslut av självaste flinkenstien och marcus.
Jag och jossan hängde som små barn utanför hotellet hela kvällen och det var trevlig får jag säga, mycket trevligt. sen fick vi skjuts av fina Ellen och postbilen hem. Träffade även en Emil igår och det var mycket trevligt. längesen jag träffade den konstioga killen. götttt!

nu ska jag skriva klart min handlarlista och eftersom min mamma och pappa inte vil köpa något påskägg  till mig, så får jag väll göra det själv! ska snart bege mig mot stadens bästa affär, där jag håller till alla dagar, jo älskad ekonsum.

ikväll ska vi ut till nezzy, trevligt värre. puss!

VUXENPOÄNG.

skaffat mig lagom många vuxenpoäng idag.
- städat köket.
- lagat mat.
- ansökt om ett eget coop kort.
- tvättat lite.
- betalat räkningar.

ja, just det känner mig riktigt stolt med tanke på att klockan bara är två. om en timme ska jag dra mig mot jobbet. och där stannar jag till klockan tio. jag ska även köra spinningen ikväll. riktigt kul!

GOD MORGON GOD MORGON.

Ja, god morgon allihopa. Har ni sovit gått?
Det har iallafall inte jag gjort, jag somnade med tvn på och några timmar vaknade jag av att någon skrek. Då var det någon som skärde halsen av ett spädbarn. så jag vågade inte ens gå och stänga av tvn. Detta gjorde att jag hela natten har drömt om detta barnen.  Men nu sitter jag iallafall vaken och är pigg. Jag har fyllt i alla jobbtider och fotbollsmatcher i min kalender och småpysslat lite. ätit nästam en halv burk med nutella och en grape. Ska nu försöka få fart under fötterna och packa ihop spinnigkläder och jobbkläder. Jag ska också senare ringa till Myresjö simhall och fråga lite om simskola och sådant. intresseklubben antecknar. ikväll är det fotbollsträning, med fotografering till hemsidan. detta missar jag ju dock eftersom jobbet kallar. men det är ju ganska så gött med pengar sen.   nog för mig. puss


SOLEN SKINER IDAG.

för er som inte är ute i solen eller är med era vänner kan nu luta er tillbaka och läsa en deprimerande text om mitt underbara liv. man kan få det att låta dåligt även om det är bra, men man kan även få det låta bra om det är dåligt. det är kompilcerat. allting är det, det är ingenting som kan få gå igenom utan minsta lilla problem. Tänk efter, när gjorde du senast något som klickade på en gång, någonting som du blev riktigt nöjd med och inte skulle vilja ändra på nu i efterhand. Även om man har skrivit mvg på ett prov så finns det alltid någonting man kan göra bättre. Om man har gjort en grymt bra träning eller match så finns det alltid någonting som skulle kunnat bli bättre, jag slog ju faktiskt ett felpass, så helt perfekt var det ju faktiskt inte. är det någon som känner igen sig?
mitt liv går iallafall ut på dessa probelmen, känns det som. Det kanske inte är så men man får alltid höra att det alltid finns någonting man kan göra bättre. Kan man inte få vara perfekt som man är?
Nej, alla snackar om att alla är perfekta, alla ska trivas med sig själva och bla bla bla. Men hur ska man kunna känna att man är bäst när det alltid finns något som man gör fel. Är det bara jag som tänker såhär?

påtal om något helt annat så. klarade jag min guldboj idag och jag är mycket stolt. direkt när jag kommer hem säger min bror, åå vad dåligt. hur snabbt simamr en vanlig människa? Detta var verkligen inte påtal om något helt annat, för jag trampar kvar på samma utgångspunkt. jag går inte vidare? vill jag ens gå vidare? nej jag tror inte det, jag vill inte gå vidare utan dig. jag vill stanna kvar i tiden när du höll om mig. det är något jag verkligen önskar. det är lite svårt eftersom den tiden redan har passerat för längesen. lång tid tillbaka. Den tiden kommer aldrig tillbaka, det är svårt. tiden går alldels för fort, om ett år tar jag studenten. det gör att jag får gåshud. vad ska jag göra efter skolan?
det är bara tiden som kan avgöra det, vissa saker går helt enkelt åt slumpen.

mitt liv går åt slumpen, krona eller klave? ska jag lotta igenom mitt liv? är mitt liv ett lotteri? jag tycker det var bra, det kanske är så. ibland drar man vinstlotten och ibland nitlotten. ibland vinner man ett stort pris och ibland vinner man ett litet. ibland förlorar man mycket och ibland lite. så kan jag säga. mitt liv är ett lotteri. synd att jag inte har någon tur. och aldrig köper lotter. eftersom jag aldrig vinner iallafall. fast man vet ju inte om man vinner om man inte köper någon lott. fast även om man köper en lott så vet jag ju att jag inte kommer vinna iallafall. det är svårt det. det är svårt med spel. livet är svårt. vem fan har sagt att livet är lätt? inte jag iallafall. det är väll tur det, enligt mig är det bra att livet går snett ibland. jag lär mig att se samhället ur en annan synvikel. det sista orden vet jag inte ens varför jag skrev med. man man lär sig att se ur ett annat perspektiv och det är nyttigt och man lär  sig mycket av det. man lär sig hela livet, även om man drar vinst eller nit. varje steg man tar så kommer en ny kunskap. jag tror på kunskap men jag har slutat tro på allt annat. kärlek finns inte. så är det. det är bara bra. jag gillar mitt liv. får man ens säga att man gillar livet även att man inte ens vet vad som väntar? jo det får man. tänkte bara säga att jag älskar folk som vågar stå för vad dom tycker och vågar vara sig själva. stick ut. våga. du har hela livet på dig. mitt liv har bara börjat.

jag gratulerar även bästa ellen till körkortet!

LÅNGT TILLBAKA.

sitter inne och försöker ge min sista chans till min älskade iphone. ljudet är sönder. inställningsappen har försvunnit. skärmlås knappen fungerar inte. höj och sänk knappen är borta. har ringt och pratat med tre och han trodde ALLT skulle bli bra om jag återställde telefonen. men han fattade nog inte vad jag menade med att delarna var borta. Men jag håller iallafall på att återställa den nu.

helgen har varit bättre än något. fredags var vi hos jossan och hade så sjukt kul. i lördags var jag på 20årsfest och hade åter igen sjukt kul. igår söndag, så var jag med my och tezz, lagade mat och spelade kinect. underbart!

nu ska jag iallafall ska gå ut i solen och ladda upp för fotbollsträning :) pusss

-jag börjar märka av dig igen, bra eller dåligt?

ALLA FINA MÄNNISKOR.

god kväll alla fina. halvsover framför datorn. ett fyspass och ett spinningpass sitter fint i mina ben. imorgon klockan åtta ska man stå redo för ett beeptest också. inte min önsketanke direkt. idag var det iallafall spinning igen och nu är det bara en gång kvar plus en gång till. träffade zuper-zazza-zara i badhuset och hon hade simmat 70 längder ;o svimade till lite där ja. men mycket duktig av henne tycker jag faktiskt. ikväll var det handbollsmöte med 'alla' fyra målvakter och det lät ju mycket.. intressant. nej jag är inte sugen någonstans. nu är det fotboll faktiskt. men måste mäta ut arbetsbågen, eller vad säger du gry? skön tjej.
melissa sjunger i mina dåliga datorhögtalare. och även idag har jag hunnit vara en sväng med sötfanncu på stan och inhandlat lite presenter och en blomma till min mamma som grattis till sin nya tjänst som chef på badet. grattis.
nu ska jag ta mitt täcke över huvudet och drömma om att jag springer mvg på beep imorgon. detta kommer dock bli en mardröm. puss

MEN TJENARE MANNEN.

God kväll alla nattugglor. ja så kan man också säga. idag var dagen som jag inte var på humör på. fick tillbaka en otroligt dålig apupärm som förstörde de kommande timmarna. när jag satt i mina djupaste tankar med och försökte klura på det som ska bli mitt mvg så ringer telefonen och vips så hade man ett sommarjobb. där började det goda. en sjukt jobbig träning och mycket skratt har jag just utsatt min kropp för. känns mycket bra om jag får säga det själv.
Nu laddade jag även hem 'a beautiful mind' som vi har kollat på i skolan, men jag klarar inte att vänta två veckor på att se slutet, så det tar vi ikväll istället.

dagen idag.



ÅTERIGEN SÖNDAG.

en efterlängtad sovmorgon, sedan var det dax att åka mot jönköping. dels för att köpa fotbollshandskar och tro det eller ej för jag hittade faktiskt ett par!
Har nu träffat my en stund och vi kollade på Hultsjö mot Vrigstad och det blev seger med 5 för Vrigstad. men bra kämpat.
Nu ska jag iallafall ta kväll, har just tatt på mig mysbrallorna och ska be mamma massera min nacke idag igen. det var någon som sparkde mig i bakhuvudet på matchen igår. så har typ nackspärr eller något liknade.. ont gör det iallafall.



- jag kan inte sluta, jag älskar dig så mycket att jag hatar dig!

NEW STUFF.



GAMEDAY!

snart kommer Tilda och hämtar mig, då åker vi vidare mot landsbro och senare tar vi oss därifrån till Vimmerby för att lira boll. underbart väder och jag är astaggad!
Igår var det fin dag med bästa tjejerna, åt god mat och kollade på en sjutk bra film, faktiskt :)
Igår inhanlade jag även ett par nya skor, ett linne och en väska. idag hämtade jag ut min otroligt vackra baddräck. ironi på höf nivå. nu ska jag dra! pusss.

TRÖTT TORSDAG.

Hej alla söta :)

Idag är det en trött malin som sitter bakom skärmen. innebandy på idrotten. kämpade som en dåååre. även om detta inte tog vårat lag till seger. lagom seg dag för övrigt.
Utvecklingssamtal, de som jag brukar tycka om och ja jag gillade det idag med. Även om jag blir lite besviken på mig själv i flera ämnen och verkligen chockad i vissa. har chans på VG i historia och MVG i psykologi? jo jag tror att dom har blandat ihop mina papper med någon annans.
Direkt efter det var det bara att byta om och ge sig ut i blåsten och åka till hultgård. lagom seg träning där med ja.
Nu har jag iallafall käkat och pratat med mamma och pappa i flera timmar kändes det som. Snackat om chefer, pappa och jag är ganska lika nu har jag kommit på. För på utveckligtssamtalet nämde hon ordet chef i samma mening som mitt namn. Imorgon komme rjag kunna säga en hemlighet. som jag måste hålla tyst om just nu. Jag är iallafall så otroligt stolt över min mamma och vet att hon klarar av allting :D
Igår så klickadde jga hem en ny baddräkt. dyr var den med. men ett måste för simundervisning.
Imorgon är det fredag och jag funderar verkligen på om jag ska vara med på spinningen vid sju. imorgon kväll ska vi hem till ellen och mysa till det. på lördag är det match mot vimmerby. på söndag ska vi fira mamma för hemligheten och detta gör vi jönköping tillsammans med en trevlig människa. vi ska även titta på den nya husvagnen och byta till den andra bilen så jag kan börja övningsköra ännu mer. pussss




NEW IN MY HEART.


PUNKT SLUT.

Jag sitter i min säng. kom hem från jobbet för en timme sen. är helt slut i hela kroppen. det har blivit för mycket nu. det är sånt som händer. det är faktiskt det. jag sitter här och funderar. som vanligt. som alltid. jag har fönstret öppet. det blåser kallt. det regnar lite ute. ganska mysigt. jag kollar på mina nya fina skor som kom på posten idag. läser om andras problem på facebook. orkar inte bry mig. vad är jag för någon person. vad för någon kompis. jag är en kompis som har fått en blödning i hålfoten och inflamerade fingrar. det slutar inte att svullna. vad händer med mig. hela kroppen. varje del är snart dubbelt så stort. det värker. jag kväver det. försöker iallafall. häller alltid ett leende. jag är nu anmäld till simlärarutbildningen i emmaboda. och därmed har mitt projekt fått sin början. skönt att vara igång med det. mitt usb är borta. mitt liv finns på det. helt allvarligt. det är borta. jag vet inte vad jag ska ta mig till. fick även min försenade klänning från hm idag. mycket fin. vet inte hur jag rör mig. vet inte hur jag tänker. vet inte hur jag fungerar. jag vet bara att jag lägger mina tankar på allt som är fel. dig dig och återigen dig. det är sjukt. verkligen. jag är ledsen. för detta. vet inte vad jag ska tänka. vad tänker ni om mig. en stor fråga. ikväll har jag gjort om mitt spinningpass och imorgon är vi redan inne i vecka tre. kul. jag tar mitt täcke över huvudet och håller tyst.

kalla det vad du vill, jag lever livet på mitt sätt.


JAG ÄR FUL.

Nu drar jag till jobbet och kommer hem runt tio.  ha det gött och kom gärna och bada! pusss


HÄNT MYCKET SEN SIST.

1. Köpt ett par gula fotbollsskor.
2. Fastnat i bagaget i bilen.
3. Åkt på träningsläger.
4. Skämt ut mig lite.
5. Träffat en massa nya människor.
6. Gjort självmål.
7. Suttit vid en eld hela kvällen.
8. Beställt ett par nya kilklackar.
9. En svullen och blå käke.
10. Haft en riktigt oförglömlig helg. med mitt underbara lag.

RSS 2.0