BÄSTA SÖNDAGSKVÄLL.

Snart kommer min älskade vän hem till mig och hon har med sig grillchips. kan det bli bättre söndagskväll?  my, chips och beck. Nej jag tror fan inte det. saknar min lilla vän någon enormt och det är så sällan som vi ses. Men kul att hon vill titta förbi någon gång ibland :D haha! behöver verkligen snacka lite med henne. det händer så sjukt mycket hela tiden och jag hinner inte med.
Idag så har jg helt oväntat träffat en massa landsbrospelare, helt utan andledning och jag känner verkligen att det ska bli så sjukt roligt :) fast nervösare flicka får ni nog leta efter tror jag. den 21 drar det igång, ast då spelar jag match så veckan efter så taggar vi säsongens första fotbollsträning. najsigt värre! puss


EN GLAD FLICKA.

ändrade planer. imorgon bär det av till jönköping med fina flickorna. Ellen, Linnea, Tova och Jossan :D ska försöka att hålla i pengarna, fast det vet man ju hur det slutar ;)) haha tur att pappa följer med till malmö :D nu ska jag dra neråt konsum och inhandla lite fil oså :)) nu längtar jag något sjukt tills imorgon och tills träningen på kvällen. puss

MOT SPORTHALLEN.

På med jeansen och favvoskjortan och dra sig mot sporthallen. innebandy med ellen :) det låter najs.
hörs sen :D puss

SÖNDAG OCH JAG GILLAR DET.

Hamnar alltid framför datorn och det är söndag. för en gångs skull känns det skönt att det är söndag, när det väntar ett helt lov. så jäkla underbart! fast ännu en hård träningsvecka är nu avklarad. fast har inte tränat så mycket nu under apun så längtar lite till skolan så att de där 3 extra träningspassen kommer in i mitt liv igen. Denna veckan har bestått utav. handboll x3. spinning x2. vattenarebic x1. löpträning x1. gymmet x1. och snart så drar fotbollen igång och det ska bli så sjukt roligt. ser fram emot det något fruktansvärt. Men imorgon är det ny vecka och nya tag. och nya tag behöver jag nog i mitt liv. något att äta kanske? yes nu är jag hungrig efter ett pass på gymmet. puss


IBLAND MÅSTE MAN.

jag vet att du inte läser min blogg. men det spelar inte någon roll. jag måste skriva av mig. när jag träffade dig för första gången, det var i sävsjö och det var fest och jag var ledsen. jag var ledsen för att det finns utlänska personer som är allmänt äckliga och ska hålla på hela tiden. Det var det första intrycket du fick av mig att jag var ledsen. men du satt med mig och vi hade så sjukt trevligt. andra gången vi träffades var i växjö och hela den resan var katastrof och kvällen fortsatte så.. Sen har vi träffats i Eksjö och vi satt uppe hela natten och bara pratade. inga krav inget måste. bara helt underbart. Vi träffades även dagen efter och då var det en annan  kille som förstörde hela min kväll och just den kvällen så visste jag ilka som verkligen var mina riktiga vänner plus att jag hittade två nya vänner. två pojkar som är underbara. och det betyder så sjukt mycket. även denna kvällen så tog du hand om mig och gjorde så att jag inte var ledsen. du tröstade och försökte få mig på bra humör. jag komemr ihåg dessa tillfället som om det vore igår. vi pratar ibland. jag blir så jäkla glad varje gång. du får mig alltid att le. det kanske finns någon som vet vem jag menar. men det är inte tanken med texten. jag skriver den för min egen del och det har egentligen ingen betydelse. men ibland så måste man. dina kalla händer och din underbara personlighet har satt spår hos mig.


LALAL.

blev en runda på 6 kilometer. 35 minuter. och nu är jag helt död. sovit hela dagen och sen ut och springa kanske ine den piggaste idén. men nu är jag hemma iallafall och ska snart laga tacos och sen kolla på så mycket bättre med mamma. Pappa är i torpet och max är i nassjö. är nästan klar me apu pärmen med. ganska duktigt :D nu ska jag göra lite nytta. puss

- du fattar ju inte? men det gör jag..

VÄLKOMMEN LÖRDAGSKVÄLL.

.. Oj jag somnade visst i tre i timmar.  ganska jobbigt läge och nu ska jag ut och springa en runda. kul lördags kväll, men det är faktiskt helt okej. fast minda lörparbyxor är i tvättmaskinen. men dom torkar ganska snabbt så ska leta fram alla saker sen ska jag ut på en kort runda. mina ben är fortfarande stela sen massagen och spinningen igår. puss.

GAAAH PLUGGDAG.

idag är det bara plugg som gäller och jag ska fan bli klar med allt! ska försöka hinna med en löparrunda senare ikväll med. igår fick jag hem mina älskade skor och jag är helt kär i dom. bilderna är inte rättvisa mot den riktiga färgen. igår var det myspys med underbara flickor. Ellen, Tirre, Nea, Jossan, Tova och Sofia.  ganska så najs. kollade på Robon Hood och jag visste redan innan att den skulel suga eftesom jag hatar sånna filmer ;) men med bra sällskap så funkar det ju :))








ONDA.

sitter här och tycker synd om mig själv. på jobbet så är det en som håller på att gå en massage utbildning och självklart så var jag på att hon fick massera min rygg. jag kan inte beskriva med ord hur ont det gjorde och hon uttrykte sig såhär: ohjävlar, fan vad kul att massare någon med så mycket muskler och lika mycket knutar, asså du har knutar i hela ryggen. jag försöker fram att ja, jag har ju haft lite ont... hon förstog detta och jag kan knappt böjja ryggen nu och sen på slutet så masserade hon mina vader med och det fanns endel där med ;) nog om det. Nu har jag lagat kycklingsallad till min familj. kom nyss hem från eksjö efter en sjukt rolig träning :D och det var ju näst sista dagen på apun idag och det är lite sorgligt.. men jag fick en jätte fin present och de fick även en fin blomma och fika av mig :D och jag kommer ju vara där senare med :) imorgon laddar jag för tjejkväll med pizza och film. underbart :D nu ska jag kolla på kenza och tyra show och sova! puss.


over ?

HEMKLICKAT.

har just klickat hem ett par nya klackar från nellys stora höstrea. har tittat på dessa skor jätte länge, men har varit så osäker på färgen och nu kostade dom bara 129 kronor så jag var tvungen att beställa hem dom. det får ju bära eller brista ;) sovmorgon till två imorgon. sjukt skönt :D nu ska jag sova. puss.


Marble SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COM


INSPRATION.








LALA IKVÄLL ÄR JAG TRÖTT.

nyss hemkommen från badhuset och det har varit så sjukt segt idag. men så är det ibland. Jag vill verkligen bara sova i flera veckor, vet inte varför jag är så trött hela tiden. Men om en vecka så är det lov och det kommer jag spendera med mina underbara vänner och hos min efterlängtade bror i malmö, men massa shopping. längtar lagom mycket :) nu ska jag tända massa ljus och hämta lite frukt och mysa ner i min äckligt osköna skinnsoffa. det är ju tur att den är snygg iallafall ;)) imorgon är det iallafall handboll som gäller och ännu en ny vecka och inte alls långt kvar tills fotbollen börjar. sjukt nervös och sjukt förväntansfull. puss.



1 eller 2, kan vi lotta? nej man lottar inte ut en känsla.

LÖRDAG.

för tillfället suger allt. orkar inte ta tag i apun. orkar inte städa. bara för att jag är så jävla bakis. vid tio tiden tog jag musiken och gick gick bort till ellen där hon och linnea satt och åt frulle. sen var jag där några timmar. det är två sjuka tjejer som är så sjukt bra. skratt.skratt.skratt. gårdagen ja. började med fotbollsavslutning och det är ju lika segt som vanligt. gjorde mig skuldfri till hultsjö och fixade lite. känns lite tråkigt att lämna det undebara laget. menmen. stressade som en galning hem till ellen för att byta kläder och fixa det sista. iväg till vetlanda. där det var hur mycket folk som helst och jag hatar att stå i kö så jag gav upp det ganska snabbt och bestämde att vara utanför. och tur var det för alla säger att det var så tråkigt där inne. träffade lite nytt folk och hade riktigt trevligt ändå. nu ska jag sova lite till. är helt jävla död. jobbigt läge. fyyyyyyy. inga bilder har jag heller. eller så tar jag tag i mitt liv och börjar städa upp på mitt rum eller skriva apun. gud vad jag klagar. puss.

du var så snäll och så söt. ta mig tillbaka.

HEJ DAGENS MALIN.

Idag har jag varit duktig. Lagat mat till min familj. skruvat upp ett nyckelskåp. städat. bakat muffins. varit med bilbo. handlat och klockan är inte ens tre. det är ganska bra faktiskt. Nu ska jag snart duscha och börja fixa inför ikväll. kläder x2. ingen aning om vad jag ska ha. så är det alltid. hela min gardrob ligger nämligen på golvet och är skrynkligt. försökte välja igår vilket inte gick jätte bra. idag har jag iallafall ahft lite riktiga kläder på mig och inte bara shorts och familjebadströjan. puss.






HEJ ALLA TUSEN LÄSARE.

riktig så är det kanske inte. men kunde varit.
Hemma från en ganska slapp träning och nu funderar jag på om jag ska gå upp och köra spinning vid klockan 7 imorgon eller om jag ska sova. är nämligen ledig hela dagen imorgon. så sjukt gött. fotbollsavslutning på kvällen. ganska så segt brukar det vara. Sen vidae till Vetlanda och festa gärnet. så sjukt kul hoppas vi! träffa massa folk :D
melissa finns i min hörlurar. jag saknar något. det bara är så. godnatt. puss



du förstår inte att jag saknar dina kalla händer.

POUFF.

Det bytte årstid på några timmar. jag som verkligen tycker om snön i vanliga fall. men inte i oktober och inte idag. Det blev iallafallfall ingen träning i eksjö som jag hade sett fram emot utan det blev gymmet med anny. riktigt bra tjej detdära. vi pumpade på bland alla muskelknuttar. efter så solade jag och nu sitter jag här. helt död och helt jätte trött och helt arg på mig själv för att jag ligger efter flera dagar i apupärmen. sånt är livet och jag gillar det ändå. Börjar sju imorgon och det låter alldels för tidigt. har så sjukt mycket att fixa med. men jag orkar aldrig ta tag i någonting. puss.



CREO EN QUE JU

hemma från badhuset nu och det är så jävla kul att vara där uppe och jag trivs hur bra som helst. Ska snart gå och lägga mig, börjar vid sju imorgon. och är det sant att det ska bli snö ? lite konstigt att det ksa bli snö redan isåfall. :) jag tänker på hur mycket jag saknar alla människor nu när man inte är i skolan. Ellen, Linnea, My, Therese, Marielle, Lisa, Sophie och Fanny. Träffas ju typ aldrig nu. lite synd. saknar er hur mycket som helst. Men på Fredag blir det iallafall party med Ellen, My och Linnea. och det blir najs :D

Sitter och skrattar åt Ellen och hennes stavning. scones = skons. Camping = Kamping och massa andra roliga ord. Du är för bra vännen.  ♥



HAPPY GIRL.

vaknade av att massa bilar tutade utan mitt fönster. tack för det. har varit halvtrött hela morgon och när jag sitter i köket. vad kommer då? jo den gula postbilen med 2 paket till mig ett från hm och ett från nelly. detta gjorde min dag. även ifall både skorna och jackan är lite strort så får det stanna hos mig iallafall. skorna är så jävla snygga att jag skulle kunna dö. även om jag skulle tagit storlek 37. men det får gå och jag ska köpa en sula att lägga i. är helt överlycklig nu!  kommer nog lägga imn bild på skorna senare. börjar ju inte förran vid två idag. sitter och tittar ut på regnet och tycker att det är så sjukt mysigt när det regnar. hiih jag gillar hösten. my är här och bättrar tillvaron lite. puss

PUSS.

helt jätte bra dag. kört ett spinningpass och ett gympapass. känner mig ganska duktig iallafall :) är iallafall så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna. men fick sms om att mina skor kommer imorgon och jag är helt uppe i varv och längtar gärnet :D haha! sietter och kolalr lite bikbok och hittar denna sjukt snygga skjorta. perfekta höst fägerna och underbar. 299 kronor från bikbok iallafall.
mötet med annika kunde nog inte gått bättre. och allt är förövrigt jäkligt bra !



du ser inte. du hör inte.
jag ser och jag hör. men du kan inte förstå att det är dig jag försöker få kontakt med. nej.

ON YOUR WAY.

snart drar jag upp till jobbet. soft dag idag här hemma. varit i skolan. snackat med my. mysigt. mamma hae bränt hela köket luktar inte gott. nu ska jag packa väskan för möte med annika, spinning, städningen, lunch och för bad.  lalal idag är jag glad. puss

GAHH

alla bara puffar på mig. vad innebär det egentligen ?
min garn knytar ihop sig. jag blir galen. jag pratar med my i telefonen. jag blir mer galen. jag fick veta att fotbollsavslutningen är på fredag. mest galen. men vi ska till vetlanda ändå. Min jacka och mina skor kommer i veckan. ganska toppen! jag som skulle sova. blir nog inte så. nej. folk underhåller ganska bra på facebook.


LALA IKVÄLL ÄR JAG TRÖTT.

ikväll är jag helt slut. jag lyssnar på westlife och käkar fruktsallad. Gick hur bra som helst på apun idag. så sjukt roligt :) my kom en förbi en liten stund och skrattade till närvaron lite. tur att någon gör det. även om jag brukar skratta åt mig själv så är det ju kul att skratta med någon ;) börjar klockan 2 imorgon och det innebär sovmorgon och det låter hur bra som helst i mina öron. förutom att jag missar träningen. nu ska jag ta tag i pluggandet och sen sova. puss

på tal om det så nu kom låten på. minnerna sitter så jävla hårt. även om det inte betyder någonting nu. ronan keating.



-Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd



HANDBALL.

hemma från hultsfred och som sagt så krossade vi ganska hårt! vi skrattade nog mer än vad vi spelade. men vinst med 49-7. så jäkla gött. EBK! :D
Jag missade en straff och råkade skjuta målvakten rakt i magen. hahha förlåt ;) men kul har vi haft :D

fy fan vad jag älskar hösten. det är helt sjukt. har alltid gjort det och det är något speciellt med alla gula löv och den första frosten. När solen skiner och allt det där. något jag verkligen tycker om! mysigt värre ja :)
Nu ska jag käka tacopaj och njuta av att det är lördag. imorgon jobbar jag åtta till fem. sen är det ny vecka som gäller och på fredag är det party i vetlanda. najs! puss.


HAPPY.

så jävla glad. skorna jag skrev om nedan är på väg hem till mig. underbart! om en timme åker vi mot eksjö för att sedan dra till hultsfred och krossa lite. Väskan är packad. Alla fyra tårna är tejpade. haha!

mamma läser. hon säger. malin. jag tycker att det är orättvist att du inte är med på junior elit.
- jag var med, jag hade så jävla ont. det fanns inte. jag kunde inte fortsätta med alla läger. som var det bästa jag visste. jag vill vara med. med kroppen är inte återställd helt och det går inte. får panik när jag tänker på det. förr, var jag så bra på allt jag gjorde inom handbollen och nu ja vad håller på att hända? jo fotbollen tar över. men är det säkert att jag inte kommer att ångra mig? det vet jag inte. nu när jag är med på handbollsplanen igen tänker jag varför jag ens har haft andra tankar att sluta med handboll. Det är ju det jag vill. Fast fotbollen är så mycket roligare fast på ett annat sätt. i fotbollen klarar jag mig iallafall en helt säsong utan att få några skador. livet är orättvist och det bara är så.




blont hår och gammal bild.

ME AND MY.

Hemma för ikväll. SLutade lite tidigar och sen träffade jag älsklings my. Gick ner på stan och kollade lite. vilket verkade suga ganska så hårt! drar tagget till nästa helg istället! och laddar för match imorgon. tummen upp va :D så jävla kallt ute med. vinter jackan är framme på heltid. snart iallafall. och jag som väntar på min skinnjacka, lite illa ;) men ska ta på någon film och sova.

- det är så jävla lätt att vara efterklok.



- Bilden är gammal, även om jag är samma.

STÄD TIME'

god morgon på er allihopa ♥

Det har varit världens sämsta natt och jag har inte sovit någonting. så jävla ont i in tå så det är inte sant. naglen håller på att lossa fast åt fel håll. Kommer inte ens kunna ha skor på mig idag. sucks!
Men det piggar vi upp med lite winnerbäck och sovmorgon till 2. Sen jobbar jag till 10 ikväll och det är tur det, för annars hade jag gått in på hotellet och det suger 9/10 gånger.
Och för en liten stund sen flyttade alla mina sommarskor ut från min rum. Och dom plockas inte fram förran nästa sommar. Så nu finns det bara vinterskor, klackskor och Converse framme. skönt faktiskt :)
Nu ska jag gå och jobba om några timmar, inte lust med det någon stans. ska iallafall hinna städa klart på mitt rum och fixa mat innan jag går. puss


Jag kommer alltid att vara tillräckligt stark. för att klara mig.
Jag tävlar mot mig själv.

JAG ÄR KÄR'

ikväll kommer jag gråta mig till söms. bara för att jag måste spara mina pengar. jag är kär.
men jag ska ha alla mina pengar i malmö och då ska det handlas :D nu går jag och lägger mig. puss



LALA.

Hemma från träningen och det var en riktigt rolig träning tycker jag, har precis ätit lite och kollar nu på robinson. Och han gurkan är ju dum i huvudet ? ska snart duscha för andra gången idag. jag sitter också och drömmer mig bort på nelly.com. väntar på att mamma ska komma hem. puss

nu ska jag vara tyst.

DET ÄR INTE JAG SOM FALLER. DET ÄR DU.



Tänker alldels för mycket på saker som jag inte behöver tänka på. saker som inte få mig att må bra. jag gilalr mitt liv.tankar ska inte trycka ner mig. inte de onödiga. jag trycker ner alla tankar för tillfället och drar till eksjö och tränar med världes goaste lag. byter färg på tröjan på heltid. fy fan vad underbart! puss.

tjejen är bra.
tjejen kommer bli arg på mig nu. men det gör inget :D



bilden är från usm förra året.

SNART KOMMER SNÖN.

hej. ledig idag och det är helt underbart. tog sovmorgon och gick inte upp förann vid 11. sen tog jag mig en tripp till gymmet och jag körde bara lite styrka eftersom jag ska träna handboll senare ikväll. Efter det så solade jag. gud vad skönt. men luktar som ett helt solarium för tillfället så ska duscha snart. ska försöka ta tag i apudagboken och skriva in allt som fattas. måla naglara. laga mat till min bror.

- köpa nya twintip? eller fortsätta med bräda. det är frågan :D




KVÄLLSBLOGG.

We've been through all that crazy things, so why are we falling apart?

Jag är helt slut för tillfället och det är en sån jävla skön känsla! nyduschad och nyäten tänkte jag skriva. låter lite knasigt. Bra träning ikväll och imorgon är det handboll igen och på lördag är det match mot hultsfred. njas! Sitter och funderar på om jag ska ställa klockan och ut och springa imorgon på morgonen eller ifall jag ska sova bort hela dagen. jag saknar också en liten del av min familj. jag saknar min bror. han är alltid varit så nära och vi har pratat varje dag och nu ses vi inte ens en gång i månaden. trode inte jag skulle säga det. men jag saknar honom faktiskt.

pappa saknas lite på bilden.

LEOPARD DRESS'

drar snart upp till badet och ska jobba några timmar för att sedan åka till Eksjö och lira lite boll.
kommer hem vid halv 11 tiden. imorgon är jag ledig och det känns så jäkla gött. fast jobbar på fredag istället och det är ju inte lika kul. senare ikväll kommer bilder upp på det jag beställe hem igår. puss.


leopard kofta. tights. kilklackar.

1 2 3 4.

1. Jag skriver blogg, mest för min egen del. Ni behöver inte läsa om ni inte vill.
2. Jag bestämmer själv vad jag ska skriva om.
3. Om ni inte vill läsa det jag skriver om så behöver ni inte heller kommentera.
4. Jag skrattar åt alla konstiga kommentarer och tycker att det är så töntigt.

puss.

SOVER.

mitt liv är ganska tråkigt förtillfället och det finns ingenting att skriva det. inga snygga kläder har jag på mig. inga skor för den delen heller. stiger upp. jobbar. kommer hem. tränar. sover. så ser mina dagar ut. fast just ikväll så ska jag ner till skolan och hålla i information för 9orna. min lillebror. tänk att han har blivit så stor. my var här en stund och hämtade lite skor som hon behövde låna. så utbudet och kvällens val minskades lite. haha.  ska iallafall snart plocka fram lite kläder och se vad som är passande att ha ikväll. platta håret lite med. kan visa lite bilder sen. eftersom det är llite tråkigt att aldrig få lägga in några bilder. klickat hem lite skaker från hm. en ny jacka. gott. puss

-snart blir jag orolig. vad fan är problemet? ser inget. förstår inget, hör inget. kan inte hjälpa dig om du inte berättar.

HANDBOLL

äntligen hemma. tillbringat hela dagen i en kall sporthall med massa underbara folk. ett helt lag fullt med bra folk. skrattat hela dagen. plus att vi gick vidare till steg 3 :D det är bra om något.
Festen igår. ja vad ska jag säga? as go förfest hos jossans nån ;) kvällen var sådär. men träffade iallfall massa saknade personer. fanny j, viktoria, josef många fler. många seriösa samtal. underbart att folk lyssnar och tycker att jag lyssnar tillbaka. nu har jag lagat mat. nu ska jag ta på en film och sova :D puss!

LALA.

glad. gladeare. gladast.

träningen gick jätte bra! känns så sjukt bra! imorgon är det fredag pch det innbär tjejkväll hemma hos nea. och på lördag är det fest som gäller. och kolla lite på mitt lag när som spelar sm. känns tråkigt att inte vara med men är man för gammal så är man. jag har ju redan haft mina två år. så är det. nu ska jag strunta i apu pärmen och gå och lägga mig.  puss

-jag har en förebild. hon är så sjukt bra. jag pratar inte så mycket med henne längre. men hon ger mig känslan att jag vill om jag kan. hon som säger orden som värmer. hon är min förebild inom idrotten pågrund av många saker. en sak är att hon har lärt mig så sjukt mycket inom handbollen. hennes träningar var så bra. det var hon som sa till mig. fan vad dålig du är på dom skotten. det måste vi öva på nu. hur många skott tror du att du kommer att ta om du står så med armarna? hon som skrattade och visade mig hur jag skulle göra egentligen. hon som ville att jag skulle bli bra. hon sa att hon visste att jag skulle bli stor inom handbollen någon gång. det kunde jag ju inte hålla. men en annan sak är att hon har spelat div. 1 handboll och div. 1 innebandy och div. 2 fotboll på samma gång. VILL MAN SÅ KAN MAN! och jag vill fan. jag ska försöka iallafall.

BENEN VILL SPRINGA.

hänger till i köket. pluggar som nån annan tönt och kolllar på välkommen åter och fy fan vilket sjukt program. kom nyss hem från en domarutbildning på 2,5 timme. lagom skön snubbe. haha. har lyckats byta pass imorgon så jobbar dag istället för kvällen och kan åka och träna. det kryper lite i benen nu och det är för att jag var tvungen att gå på utbildningen och inte kunde åka och träna ikväll. körde iallafall ett spinningpass igår kväll. bara. känns så sjukt lite att bara träna ett pass per dag eller mindre. jag brukar alltid träna två eller ibland tre. men det ska bli ändring på det. längtar till fredag något enormt. så länge sen jag träffade alla mina kompisar. saknar alla så sjukt mycket! på lördag och söndag hänger jag till i eksjö sporthall och kollar på usm. underbart! snart ska jag gå upp på mitt rum och tända massor med ljus och gå och lägga mig. kan tillägga att min halsduk blev klar innan och den är jätte mysig. kul att ha gjort en själv. men nästa gång ber jag nog mormor. eller mamma. puss.


tänker så otroligt mycket. men på vad?


DET ÄR INTE BRA.

Läs inte.


Är så jävla arg. det är inte sant. hur jävla svårt kan det vara? varför kan inte mina knän hålla lika bra som alla andras. Jävla kuk fan vad ont det gör. sitter och lipar sån nån jävla tre åring. . jag kan inte hjälpa det. kan inte ens gå för fan. blir så jäkla arg på denna skiten. varför? ska fan amputera bort hela knäskålen. då slipper jag iallafall att ha så jävla ont.
så jävla arg för att allt verkligen har varit på min sida. allt har gått bra. det har varit så jävla roligt. underbart lag i eksjö. så himma roligt att vara med igen och vad får man för det.  fan! Det blir inte bättre för att alla människor tjatar. kan ingen bara vara glad för min skull ? för att jag vill utvecklas? för att jag vill bli bättre ? kan inte bara någon försöka visa lite glädje iallafall istället för att bara trycka ner. Jag har velat byta hur länge som helst och det vet dom flesta. alla har etat att det skulle bli så här. kunde inte bara någon förstått det ? det tar tid att bearbeta saker? för fan skärp er! jag vill också. Kan inte  bara någon liten människa vara glad. det är detta som jag vill. jag kommer inte att ändra mig. det är bestämt. jag har bestämt. jag och alla andra har betämt. acceptera det. snälla. jag ber. detta är något som jag verkligen vill och jag kommer inte att ändra mig. ett grattis ?

GRATTIS MALIN!

HELT SLUT

äntligen hemma. varit en fartfylld dag. först fotbollsmatch i landsbro. det kunde gå bättra och det kunde gå betydligt sämre med. de ville iallafall att jag skulle komma tillbaka. överlycklig. vidare till eksjö för en handbollsmatch. och däär kunde det absolt inte gått sämre. men det är bara att ta nya tag. man blir inte bättre utan att kämpa lite.  och jag har en milljon paket newbody att sälja med så är någon intresserade så får ni gärna köpa. har just packat väskan för apun imorgon. ska bli helt okej. orkar inte skriva. men god natt. pusss.

.skriv till mig? saknar dig.

PUSS

sitter ensam hemma och fryser. bilbo ligger och sover brevid mig. har tänt ljus i hela mitt nystädare rum. ganska underbart. lyssnar på fanny jönssons fina spellista. underbara låtar. hade tänkt att träffa lite folk ikväll. men bestämde att jag är hemma istället. ska träna lite med. imorgon är det den stora dagen x2 . först en nervös fotbollsmatch i landsbro och sen en ännu mer nervös handbollsmatch i eksjö. vill att pappa kommer hem så det kan bli lite varmt. men mamma kommer snart iallafall. på måndag startar apun. kommer kännas konstigt att inte  träffa klassen på 5 veckor. men det kommer blir skönt att slippa gå till skolan i några veckor. puss


LÖRDAG

vaknade av att det luktar vin i hela rummet. kunde inte fatta vad det var, efter ett tag såg jag att min väska var helt röd. tack.  någon som spillt vin över hela väskan. så just nu hoppas jag på vanisch villl vara på min sida. förövrigt en ganska bra kväll. gick aldrig in och det är jag glad för. eftersom det var många som sa att det var tråkigt. men förfesten hos eve var asnajs och tack till dig. idag ska ag verkligen ta tag i och storstäda mitt rum och min toalett. Lasse hjälper mig och städar.

Jag har kommit på att man behöver inte vara med en person hela tiden för att kunna veta att det är hon som verkligen lyssnar. nu blir det ändring på detta. my rome. du är underbar! puss,

RSS 2.0