TIDEN FÖR OSS HAR GÅTT.

Jo det är så att dte är snöndagskväll och hela helgen har gått. Jag har helt slut och mina ben värker eftersom jag har jobbat hela helgen. Det var egenligen träning ikväll men eftersom jag jobbade och skulle slippa stressa så hoppade jag över den och jag tänkte så duktigt gå till gymmet istället, men övningskörde istället. Det funkar ju det med!

Igår så vaknade jag upp hos ellen och gick innan de andra hade vaknat eftersom jag hade lovat mamma och följa med till vrigstad marknad och sen började jag jobba vid 11.30. Åkte direkt upp upp ljunga park och träffade åter igen mina fina vänner och natuligtvis så had ejag inga batteri i min systemkamera så blev inga bilder därifrån. synd!

Jag köpte en jättegullig skinnväska på secondhand igår för 25 kronor. gött!

Imorgon är det fotbollstunering så det är bäst att börja ladda lite redan nu, även om jag vet att vårat lag kommer att komma sist så är det iallafalle en kul grej!

inga batteri och ingen sladd till kameran så surt för både dig och mig!!!


- Jag kan fan inte lägga undan dig, det går inte, det har gått för lång tid! suck

PUSSSSS.

Hej alla fina ♥

Sitter nu i köket och kollar på tv och äter mammas goda kycklingsallad som mamma hade lagat till mig. hur gullig är inte hon?
Idag var det chill i skolan och det var inte mycket att göra, jag fick veta mitt betyg i hälsoped, mvg. känns riktigt bra att betygen sätts snart.
Eftersom skolan blev det direkt upp till badhuset och arbeta några timmar och efterdet så åkte jag och mamma ner på stan och kollade lite. köpte en fins blus från märket kaffe.
Sen övningskörde jag till la och vet ni?! jag fick inte ett ända motorstopp, jag är imponerad! sen tänkte jag hejja fram mitt lag till vinst, och såklart i ur och skur, så kan vi allt! vinst med 3-2 mot bodafors.
Snart så ska jag bege mig mot ellen och träffa mina söta små vänner, de har nämnligen varit på¨bio och nu ikcäll ska vi sova hos ellen. vadå mysigt?! pussssssssssss

FRÅN NOLL TILL HUNDRA.

några få nya saker. har mer men orkar inte ta kort ;)




Linne. veromode. 160 kronor.
Stickad tröja. Bikbok. 499 kronor.
Mitt älskade lakan. Hm.

LÄNGESEDAN.

En sammanfattning av de gångna dagarna.

1. Jag kommer få VG i historia betyget.
2. Jag har köpt min livs första långklänning.
3. Jag har inte tränat sen i måndags eftersom jag är sjuk.
4. Jag och Ellen C har försökt skriva in oss på körskolan, vilket inte gick förann på torsdag nästa vecka.
5. Jag har övningskört och det gick riktigtbra.
6. Jag har raderat ett nummer som jag sedan kom på att jag behövde.
7. Jag har lämnat in min iphone och ljög ihop en story som jag visste att försäkringen skulle täcka.
8. Jag har lämnat in allt i skolan och har nu inget att göra.
9. Jag har storstädat mitt rum och det är faktiskt fint.
10. Jag har ett bra liv förtillfället.

var inte ledsen, alla kan inte vara lika snygga som vi.

puss

JAG ÖNSKAR JAG VAR EN SÅN SOM INTE TÄNKER ALLS.



Vill bara försvinna, allt går åt helvete. jag ger upp. tårarna rinner.

FÖRLÅT MALIN.

jag ber om urskäkt eftersom jag endast använder bloggen när jag är arg, ledsen eller irreterad.
idag vet jag verken in eller ut, jag har varit ledsen hela dagen. kan bero på att det gick åt helvte på nationella i engelska. kan bero på att jag har varit på dåligt humör i flera veckor, och jag börjar få kommentarer om att jag ska sluta vara sur. det kan bero på att jag har hitoriaprov klockan åtta imorgon och jag fattar verkligen ingenting. jag har pluggat. men det fastnar inte. det vill inte. det kan bero på att idag klockan 24.00 ger jag upp mina tankar. jag ska lämna dig ifred. jag ska det. ska radera ditt nummer. inte tänka på dig. inte sakna dig. inte le när jag hör ditt namn. nej jag ska inte reagera. det blir bäst så. absolut. det känns så konstigt eftersom det känns så overkligt och det stämmer verkligen inte överens med det jag har upplevt. det är det som gör mig förvirrad. det är det som gör att jag nu ikväll ger upp. jag brukar inte ge upp. jag ger aldrig upp. men nu gör jag det. jag har förlorat även om jag aldrig förlorar. jag orkar inte mer. även om man alltid gör det. jag gråter även om jag inte brukar gråta. jag vet inte varför jag gör det heller. det är mycket nu. mycket i skolan. mycket krav. höga krav. jag vet inte heller varför jag skriver långa texter. bara skönt att skriva. mycket skönt.  någon ljuger, en eller båda. någon är det iallafall. inte för att jag bryr mig. jo det gör jag ju fan. heeeelvete! jag vet inte varför min röst spricker, jag vet inte varför mina ögon är röda och nära till gråt hela tiden. jag vet inte varför jag inte orkar. jag vet inte varför. varför har jag blivit så känslig? jag orkar inte med. delete. tur att jag har de bästa vännerna. tänk att jag har den turen.
jag ger upp, jag orkar inte bli besviken.


IDAG ÄR EN BRA DAG.

idag är en bra dag, idag är det bra.
förutom att jag har haft ont i magen och i huvudet hela dagen så har det rullar på bra. på idrotten hade vi bad, vilket jag kostigt nag aldrig har tyckt om förut. Men idag slog det till, kan bero på att jag har simmat ganska mycket den senaste tiden, men det gick lätt och fort och på schemat stod det livräddning, en av de sakerna jag gillar bäst. Jag laddade och simmade. fick tiden 1.05 och ett mvg. detta har aldrig hänt mig i världshistorien och jag trodde att det skulle hända heller. men de gick och jag är otroligt stolt. om man får vara det ;)
Vi har haft eget plugg i skolan hela dagen vilket resulterade till inte mycket gjort, men det gjorde inte så mycket för klockan tre och älskade Zara till mig och skulle tillbringa eftermiddagen här hos mig. Livet blir lite lättare när smset kommer, och att mina skor har kommit. två av tre skor var helt underbara, de tredje var mycket snygga, men inte min stil och de satt inte bra på mina fötter. Så ska försöka kränka dom till nea. ;))
Kvällen räddades av fotboll och ikväll fick jag också veta att jag ska vara utespelare på matchen på söndag. vilket ska bli sjukt kul, men även så sjukt mycket jobbigare :D
nu är min kväll slut och jag ska ta duschen och sen gå och lägga mig faktiskt. imorgon är det sovmorgon. och det tackar jag för.

GRATTIS FRIDA TILL KÖRKORTET! :D

denna tiden saknar jag verkligen inte och är så glad att det är över.


KAN INNERHÅLLA SPÅR AV NÖTTER.

varför ska det alltid finnas folk som vill förstöra? alltid, alltid, alltid.
Kan ingen vara glad för att någon annan har vunnit eller är glad. Är det så många som blir avundsjuka när någon annan mår bra. förtjänar inte den personen det, eller vad fan är det frågan om. Alla vill vara bäst. Jo har skriver jag öppet och privat efter som jag själv är öppen och privat. Jag blir sur när andra vinner över mig eftersom jag är en sån jävla vinnarskalle så det finns inte. jag tävlar om minsta lilla grej, vilket jag vet är mycket töntigt. men jag är iallafall glad frö den andras skull. hur jävla svårt kan det vara? att sprida ryckten som har noll sanning? vad vill man då? hur mår man i sitt eget liv? har man inget hjärta? jag förstår inte. eller handlar det bara om avundsjuka.
Jag vet inte längre vad jag ska säga, världen, jorden, samhället har gått för långt. det finns ingen botten. vad gör alla människor. fler och fler börjar sno saker, knarka, göra inbrott? vad är poängen? vad är det som fattas hos de personerna. inte heller här förstår jag någonting.
vad är meningen med att snacka bakom ryggen på folk? jag kan tillägga att detta handlar ite om mig, eller jo det gör det fan. det handlar om oss. alla.
jag vet ju att folk snackar om mig, jag vet att folk inte tycker om mig. jag är inte säker, men vem skulle få gå orörd? någon som kan stå upp och säga vad hon tycker, lämna sin åsikt till andra. varför skulle just hon bli lämnad? är det för att jag är konstig eller är de avundsjuka. det kommer jag nog heller aldrig få veta och det är väll lika bra det. jag hoppas att de tycker att jag är konstig. vem fan vill vara som alla andra? verkligen inte jag. jag tycker synd om folk som är avundsjuka på hur folk ser ut eller hur duktig man är i skolan. visst man kan vara avundsjuk på att någon har en viss grej. men för fan väx upp. nu är jag inte glad. jag säger det. folk får jätte gärna snacka skit om mig, om de tycker det är kul så varsegoda. om de inte har något bättre för sig tycker jag att det är extra roligt att just jag får fördriva deras tid.  jag har ett kriterie för att man ska få säga saker om mig, och det är att det är sanning. jag står för hur jag är och vad jag säger. snacka om det visst. men håll avståd och snacka förfan inte bakom ryggen på mina vänner. sprid inte falska rykten. gör inte dte. det är bara så jävla onödigt. tagga ner. snacka sanning.

alla har sina briser och jag är stolt över mina.

fuck hell, idag är jag förbannad.

JAG KOMMER.

hej på er.
idag  är det onsdag vilken denna veckan betydde att det var nationellt prov i engelska uppstas idag klockan åtta. eftersom engelska inte är mitt bästa ämne så har jag inte sett fram emot detta. men nu är det över och det känns ganska så bra faktiskt.
nu har jag slutat för dagen eller jag slutade faktiskt för en timme sen eftersom alla andra lektioner var inställda. Så vilket bra läge att komma igen med allt jag ligger efter i.

- historia frågor till provet.
- samhällsfrågor till provet.
- svenska i medeltiden.
- badrapporten.
- fsf arbetet.
- och säkerligen masso mer.

nu sitter jag, nej jag ligger i sängen och slappar. lite mysigt faktiskt veronica maggios nya platta snurra runt. jag väntar innerligt på att jag ska få ett sms om att mina skor har  kommit, men får nog vänta lite till för det.

Ikväll är det först spinning, för mig själv verkar det bli. senare är det efterlängtad fotbollsträning med kondition styrka.  :)

det var inte igår, inte idag.



- vet inte vad jag hålle rpå med. sucks.

UNDERBARA LEDIGA DAG.

Ja, vad ska jag säga? att jag inte har varit hemma på hela veckan. Jag har hållt hus i Emmaboda, på hotellet amigo som var sådär, kan jag ju medge. Jag har haft riktigt kul och lärt mig massor. Nu ska jag bara göra 20 timmar praktik och skriva min hemtenta, sen är jag färdigutbildad simlärare inom svenska livräddning sällskapet. känns förjävla gött om jag får säga det själv.

Igår kom mamma och hämtade mig, sedan åkte vi till kosta outlet, som var en jävla b affär men fick iallafall med mig ett par lee jeans och ett par cheep monday jeans hem. Sen var det bara hem, byta kläder och fixa lite, sen bar det av mod Thullan för grill och my med alla vänner, senare drog vi oss mot thullan nummer två, nämnligen josefine. mycket trevligt folk där, men sen hände något och vi drog ner till hotellet, vilket inte blev lyckat, jag var så jävla nära att svimma att jag var tvungen att gå ut, mådde inte bra. så jag var bara inne i 20 minuter, jag fick ett astmaanfall och kunde verkligen inte andas. riktigt obehagligt. jag måste nog ännu en gång gå och kolla upp det, eftersom jag inte tål damm, mycket parfym eller lukt, inte heller rök.

Idag efter en lång sovmorgon har jag inte gjort någonting, jag har försökt att koncentrera mig för lite plugg, men det kryper i mina ben, jag vill spela fotboll. men har fortafarande ont i foten, för min lilla stukning som hände efter matchen i måndags, lägg märke till efter. Men imorgon är det dags för träning igen. underbart!

idag så kunde jag inte heller låta bli att klicka hem tre par underbara skor. och jag längtar mer än någonsin.





- det går framåt.

RSS 2.0