KÄNNS BRA DETHÄR.

.. fick med mig matchkläder hem från eksjö. nu är det nära och fyfan vad roligt :D
känns också bra att halva veckan är gjord. nu är det bara idrott, simning, handbollsträning, spinning, fotbollsmatch och handbollsmatch kvar denna veckan :D känns förjävla bra. har också bestämt att jag ska ner på stan på fredag. mian vänner tvingade mig lite grann. blir nog najs det med. har tappat min tånagel. frächt. håller på att tappa den andra naglen med nu . det gör ont faktiskt.  nu ska jag duscha lite snabbt och sen sova till klockan 7 imorgon :D puss.

-jag mår så jävla bra förtillfället!

SKOR! :D

tycker att det börjar bli ganska segt att uppdatera. men ska göra ett nytt försök.

-ganska rolig dag i skolan, bara för att alla är så sjuka och jag är mobbad. alla hatar mig. men jag klarar mig alltid;)
Nu ska jag snart åka till Eksjö för att träna handboll. dagens andra bollpass. det är skönt att det komma in mer boll i träningarna nu. Var helt död när jag vaknade idag eftersom jag körde spinning och vatten areobic igår kväll. sjukt jobbigt spinning pass och sen lite träning i vattnet är en mycket bra kombination.  Nu ringde marre och hon kommer snart och hämtar sina saker som jag har haft här i flera månader.
Kan också säga att jag var nere på stan med mamma innan och hittade världes snyggaste skor. förtillfället. nästa gång kag köper skor så har jag ångrat mig:) iallafall ett par fodrade kilklckar med snörning. underbara. nu ska jag försöka få i mig lite mat. har inte hunnit med att äta idag så det är bäst att få i sig lite energi innan nu. puss.

EN ANNAN.

jag har en annan vän. som jag alltid har roligt med. vi  snackar aldrig seriöst. nästan. men hon vet att jag alltid finns där och hon finns alltid där för mig. hon som kommer till mig bara för att jag har godis. elelr för att jag vil kolla på film. fast hon vet hela tiden att jag ändå bara sitter vid datorn eller gör något annat. men hon är alltid där. hon som ringer när ått kul har hänt. jag pratar i telefeon samtigt som jag sitter och gör nått annat. hon märker det utan att jag har sagt nått. hon som alltid säger - just vad jag tänkte säga. men du hinner alltid först. denna underbara vän heter fanny lisa andersson. puss

nu ska jag sova. bara för att.

fina du, jag tänker på dig. din hand.

LITE GLAD. LITE ARG.

lite arg för att det inte fanns några snygga skor i storlek 37 eller 38 på hela A6. och jag som så gärna ville köpa skor. jag är glad att jag för en gångs skull inte har handlat upp pengarna innan jag fått dom eller det har jag ju på sätt och vis eftersomjag har en ränkning på 600 kronor. lite saker fick jag med mig hem iallfall. ett par jeans modell helt vanliga. inomhusskor. björnborgtrosor. lite saker till mitt rum. en ring. mamma köpte det till mig eftersom hon tycker att jag är så fattig ;)

Jag tänker på hur skönt det är att vakna upp en söndag utan att vara bakfull. vilken härlig känsla det är! gillar mitt nya liv ;)

Nu ska jag ta tag i historianläxan! puss.


SKRIVIT UR HJÄRTAT.

jag har en vän. som jag inte känner jättebra. men jag känner ändå henne. hon som alltid finns där. och jag vill att hon ska vet att jag alltid kommer att ställa upp för henne. när som helst. bara för att få prata. skriva av sig.
denna personen är en underbart snäll, glad och omtänksam tjej. fast någon har gått fel på senste tiden. det är jobbigt att se för jag vet så väl hur det är att vara beroende av någon som inte är beronede tillbaka. någon som sitter och tröstar ena dagen när man är ledsen och andra så skiter den i en. och tycker att man lipar för mycket och tycker att man borde växa upp. man måste öva. öva ger färdighet. för att komma över någon så måste man vara stark. ha någon man kan prata med. Denna tjejen är alltid så glad när jag träffar henne. jag förstår inte hur man kan göra henne ledsen. jag förstår inte hur hon kan ha ett leende som smittar av sig. jag förstår inte hur man kan vilja att inte bry sig. en sak är säkert och det är att denna tjej som jag skriver om är värd någon. någon som bryr sig om tillbaka , tänker tillbaka på henne, någon som ser henne för den hon är. hon är värd någon som mogen för att klara sig själv och inte tönta runt som nån jävla 5åring. en underbar person för en underbar person. det är så det ska va!

jag vet att du är stark!

BARA FÖR ATT.

segsegseg kväll. inte ba någonstans. Ellen och Nea undrade om jag vill vara med på filmmys med 3 lång filmer. jag är inte någon film nörd och tycker verkligen inte om dem filmerna som dom gör. så det blev att vara hemma. hade tänkt att springa en runda. men så tänkte jag att jag sparar lite på knäna tills imorgon. sista matchen. sen är det handboll som gäller. fullt ut. känns roligt. men komemr sakna fotbollen något fruktansvärt. ska leka pirat på badhuset imorgon med. kapten kork. mohaha.  Vill att det ska bli söndag. ska åka till jönköping och köpa skoooooor! helt sjukt vad underbart! :D

Bara för att jag har bytt ner mig lite. så hjälpte det inte. jag har iallafall kommit på att det är boxen som är felet. annars får vi köpa en ny tv till mig. men pappa lovade att vi skulle köpa en ny boxer imorgon. puss


BOOORING.

hej. ledsen för sjukt dålig uppdatering. igår var världens sämsta dag. började inte bra med orintering. fel fel fel. sprang ut för att jag vill ha mvg men kom tillbaka med ig. jävla skit. hade iallafall sprungit ca 8 kilometer allt som allt. så ett bra träningspass blev det ju :) detta ska göras om på hälsobanken. kanske fattar lite bättre då. inte läser helt galet. på kvällen var det fotbollsträning. just sånna dagar som igår ångrar man att man är målvakt. just den som bara är där som ingen bryr sig om. ingen uppvärmning. inga skott. på 20 minuter typ. kul. sista träninegn var det iallfall. och jag blev inte ens svettig. känns verkligen sådär.

Ikväll blir det ganska så lungt. ska försöka hinna med att träna lite med. leta reda på min reflexväst.


en bild som säger att jag saknar sommaren. för tillfället.


LASSE

Lasse förstör bilden. men vem orkar bry sig. ny header iallafall.

SKOLFOTO

kom hem från skolan för någon timme sen. skolfoto idag. hållt till i den salen hela dagen. fotografen säger till mig. det stcker ut hår från ditt huvud, ska det det ? panik! iallafall en skön och avslappnad dag.

Nu ska jag ta tag i mitt liv för några minuter ocg packa till handbollsträningen ikväll. sen ska jag sova lite eller kolla på en film. vila iallafall.

Igår gick jag runt sjön med bilbo. fick en massa supersöta bilder. som jag inte lägger upp nu. jag tycker det är skönt att gå. gå själv. tänka på sina misstag. nej så illa är det inte. men att tänka på mina problem. det är så alla behöver tid att tänka. för alla har något sorts problem. jag kom iallaall fram till att jag tycker om att vara malin.



det finns ingen känsla
det finns ingen smärta
det dinns bara tankar
om dig och mig.

BILBO.


ikväll är jag ledsen. ikväll gråter jag.

hela kameran är full med bilder på min älskade hund. tur att det alltid finns någon som är glad!

TISDAG 15.19

Kom hem från skolan för ett tag sen. mötet gick helt okej. en aning segt. käkar glass. ben and jerrys. ikväll är det fotbollsträning som gäller. bara att bite ihop. känns inte som om vi har något kvar att kämpa för precis.

Ska snart ta min kära hund och gå ut i skogen. kanske plocka svamp. jag gillar inte svamp. men det är roligt att plocka. Mamma torkar svampen så att man kan ha det i sås sen. det är riktigt gott faktiskt ;)

Sitter och kollar lite på kläder och skor. Denns sjukt snygga väska dyker upp. fy fan vad snygg. Den kan bli din för 999 kronor på hm. den kommer inte bli min iallafall. hmh. sadface.

Visit hm.com

 

Jag försöker ändra på mig. jag vill vara själv att vara mig själv. Det är jag inte. Det är alltid någon som speglar sig. inte ens en handstil. det är tråkigt.


OJ TISDAG!

Denna dagen började inte bra! försov mig lagom mycket. och hade inte en tanke på vad jag skulell ha på mig.

nu är jag hemma. har lagat mat, spagetthi och köttfärsås eftersom det var blodpudding i skolan så gick jag hem istälelt. ska snart tillbaka till skolan och ha lektion sen efter det så är det möte igen. andra mötet för idag. imorgon är det fotografering och jag kommer att synas på fyra ställen i år igen. jag som hatar skolfoto! men så är det om man är aktiv.

jag kan tillägga att min klass. eller rättare sagt Fredrik Green har inte allt på rätt plats. det är något fel på den pojken. underbart!

nu komemr fanny snart. bilder får ni se när jag kommer hem. puss

TRÖTT.

Nu är jag hemma efter ett svettigt träningspass. nej inte så. det var inte så jobbbig utan bara jobbigt för stunden. jag är inne på fannys spår. börja springa mycket igen? i vintras sprang jag varje dag efter handbollsträningarna. sent på kvällarna. på med reflexväsen och sprang. jag sprang långt med. nu är jag typ död efter 1 kilometer. Tränar massa annat som tar mycket tid. men löpningen är bra. man rensar tankarna, tar ut sin ilska. det blir ändring på detta.

Iallafall så ska jag snart gå och lägga mig. har svarat på lite kommentarer. gulliga ni är :)

Funderar på om jag ska verkligen ta tag i och göra klart de sista frågorna i historian innan jag går och lägger mig. skulle vara sjukt skönt. men tror inte att jag orkar.

Mamma tvingar mig att vänta tills på söndag att köpa nya skor. om jag inte hittar några då så beställer jag ett par älskade skönheter från nelly.com

puss.


HÖST.

Jag skriver även fast jag inte är riktigt klar med pluggandet. jag är iallafall helt klar med Förskola, skola och fritidshem. jag är även helt klar med historiefrågorna om forntiden. så nu har jag bara frågorna om antiken och romarriket kvar. sen är jag färdig för ikväll. 

Om en timme ska jag dra mig mot badhuset för att köra en timmes vattenträning eftersom jag tråkigt nog inte hade någon skjuts till Eksjö ikväll. Riktigt tråkigt. Hade varit kul att träna lite boll. Så nu längtar jag till onsdag ännu mer.

Sitter också och funderar på om jag ska beställa skorna från nelly. vil verkligen ha dom. svarta, bruna? det är frågan. eller om jag ska vänta.

Jag måste tillägga att alla skriver att dom hatar regnet och det är höst. jag tycker om regnet och tycker att hösten är den bästa årstiden. helt klart!

Tog lite bilder innan. inte konstigt att mamma hade panik på att jag var tvungen att ha nya. har inte fattat förann nu att de inte var vita längre.




HELT OKEJ.

så var äntligen denna skoldagen klar. och när jag kommer hem så ser jag att mina nya vita converse har trillat in i brevlådan. det gjorde denna dagen genast mycket bättre. har väntat i flera veckor nu. men äntligen är dom här.

har varit ganska skön dag i skolan och jag tycker att det är helt okej att gå i skolan. känns bra att jag tycker det. för det är ju inte alla som tycker det är kul att gå i skolan?

Nu ska jag fan ta tag i hitorian, det kan jag lova. nu kan jag inte dra ut på det mera. jag skriver senare ikväll när jag är färdig. typ aldrig ;)
ska även hinna med att träna lite. funny!





rosa kofta- jc. skor- skopunkten.

GOD MORGON.

här sitter jag. hinner egentligen inte skriva. har panik. vad ska jag ha för kläder? och vad för skor passar till det? och vilken väska? håret är heltklart morgon frisyr. som vanligt när det är morgon för mig. Börjar skolan om 20 minuter. och jag hittar inga strumpor. OMG. det skrev jag verkligen inte. ikväll blir det träning. har inte bestämt än vad? jag har 2 timmar bara idag att ta igen. simning kanske? eller gymmet? det återstår att se. nu ska jag fortsätta att välja kläder. dagens outfit kommer senare efterskolan fammåt 4. nu måste jag verkligen skynda mig. puss.


FY.

sverigedemokraterna i riksdagen. pinsamt.
vad tänker den svenska befolkningen med?

BESLUTSÅNGEST.

vilken header. lägg en kommentar.




SKOR

fick just en kommentar. det var någon som ville att jag skulle lägga ut bilde på mina höst/vinter skor.  jag har mer än ett par sådana skor. så tog bilder på de skorna jag kommer att använda frammåt.

1. mina nyaste skor. från skopunkten.



2. boots från din sko.



3. bruna stövlar från L&L (förra årets)



4. svarta stövlar från skopunkten (förra året)



5. svarta kängor. din sko. (förra årets)





SÖNDAG.

ja det märks tydligt i vårat hus att det är söndag. pappa går omkring i mysbyxor. kaminen är tänd. bilbo ligger utslagen och försöker få sig torr vid kaminen efter en lång promenad. pappa har köpt ben and jerrys. max och pappa kollar på film. mamma pluggar. jag kollar på greys anatomy. försöker lugna ner mig. ganska skön dag. senare ikväll är det bio som gäller. med fanny. måste verkligen ta tag i historian med. jag avlider. jag är sur. jag är besviken. sånt är livet.




SVINKALLT.

inget att göra ikväll. drukigt 3 liter vatten. melissa har spelats hela kvällen. pluggat ganska mycket. men historian går inte bara. snart kommer mamma och pappa. äntligen så blir det varmt i huset. kunde han inte tagit på värmen innan dom åkte.

-tänker mer och mer. jag har bestämt. det är mitt fel. det blir bäst så. lättare att skylla på mig själv. jag borde nog spela en sport där man är ensam.

MIN HUND ÄR GULLIG.

Nu har jag och bilbo delat på pizza. ganska mysig hund. ganska rolig. ganska klanting. nu ska vi snart gå ut och gå. känns ganska orättvist att alla festar och jag vill vara med. känns gasnka skönt att bara vara hemma med sig själv och göra ingenting. så sjukt skönt. imorgon är det nämlingen malins pluggdag med stora bokstäver. måste verkligen skärpa mig om jag vill ha höga betyg. och förtillfället så kollar jag på gammla bilder och kan knappt känna igen mig själv i endel. även om det bara är ett år. det är inte likt mig.





- jag saknar din hand i min.

. . . . . .

orkar inte skriva. är arg och så jävla besviken. ville verkligen att allt skule funka. som det gör vissa dagar. men när man vill går det aldrig. ikväll är jag med bilbo. vill inte visa mig ute ikväll. hejdå

DAX FÖR FOTBOLL.

snart fotbollsmatch. mot landsbro. pinsamt. nervöst. måste göra bra ifrån mig. måste. vill inte vara med annars. nu jävlar gäller det. ikväll blir det kanske myskväll med tjejerna. har jag bestämt. kansek ska kolla om nån vill vara med. hihihi. nu är det iallafall taggning på hög nivå. vi kan ibland. varför kan vi inte när det gäller. kom igen för fan. är trött på att förlora.


UNDERBARA VÄNNER.

denna kvällen är inte på min sida. gjorde bort mig lite. min tv funkar inte. vill ha en ny tv. en vit platttv. visst jag har en platt men en svart. gillar inte det riktigt. iallafall så fungerar den inte heller för den delen. spillde just vatten över tangentbordet. vill ha en ny dator med. en vit mac. det skulle vara najs. men min ekonomi går inte ihop sig för tillfället. på söndag blir det troligtvis a6 med mamma och köpa nya  möbler till altanen. eftersom jag har fått 20000 av pappa. som jag ska inreda altanen för. så det blir nog riktigt najs. imorgon kanskde det blir mys med flickorna. var längse sen. jag har en vän som inte är som alla andra- linnea johansson.
mysig middag med fanny.! nu ger jag upp. god natt.



. . . du är något speciellt.

FREDAG

en bra fredag startar med att jag går upp vid halv sju och kör spinning istället för att sova till klockan nio. skolan är lite småseg på fredag. just bara för att man vet att det är fredag. fick iallafall veta att jag fick vg i svenska a. se om jag klarar av att kompletera upp till mvg. var och köpte gran innan så att jag kan göra klart min halsduk. snart ska jag börja göra mig iordning och välja lite  kläder. efter som jag och fanny ska till sandsjöbaden och äta ikväll.  mysigt kan jag säga. ser även fram emot en lugnt helg.




GOD EFTERMIDDAG

ja. kan ju börja med att säga att det har varit en ganska soft torsdag. idrott, sen simning. kan säga att det gick bättre att göra simningen och dyken n vad jag trodde. det sitter i lite sen jag var liten iallafall. klarade längddyka 25 meter. är ganska nöjd med det faktiskt. kan också säga att min stortånagel håller på att trilla bort. det är lite kul att se. lite äckligt. med tanke på att jag hatar fötter. och förbannat ont gör det med. men ikväll är det fotboll så det är bara att bita ihop. :D kan säga att jag har gett upp historian. för det första så fattar jag ingenting och för det andra så har jag hållt på med samma frågor i snart 3 veckor. och dom är fortfarande inte klara. historia är ganska så värdelöst enligt mig. går istället över till förskola, skola, fritidshem som är en betyldigt roligare kurs. snart mat sen ska jag damma lite. fy vad mycket damm det är på min svarta tvbänk ;o


HEMMA FÖR IKVÄLL.

äntligen hemma. och äntligen snart sova. en ganska lätt men mycket rolig träning. sitter här och käkar lite. historiaböckerna ligger och väntar på att jag ska öppna dom. men icke. det tar vi en annan dag. eller en annan. imorgon på idrotten är det orientering. vilket är så jävla tråkigt och jag är mer än sämst på det. efter det blir det lite simmning. vilket jag nästan suger ännu mer på. det jobbiga är att jag tycker inte om att göra saker som jag är jättedålig på. och tråkiga. nu blir det duschen och sen sängen. gud vad skönt. mina ben vill verkligen inte gå mer ikväll. puss


GRATTIS FANNY.

en rubrik det var inte dåligt. idag fyller min lilla fanny 17 år. mass agrattis till henne. <3
min kropp säger. stanna hemma ikväll. plugga lite. kolla på film. gå bort till fanny. träna inte.
min hjärna säger. sluta vara så lat och åk till eksjö och träna och kom hem halv11. du har ju valt själv. postivit är iallafall att jag inte har ont. det är helt klart därför jag lyssnar på min hjärna ikväll. eftersom jag redan nu har bytt om till träningskläder. första passet för dagen. ännu en andledning till varför jag inte kan hoppa över träningen.
nu åker jag iallafall och tränar. imorgon är det förövrigt en efterlängtat fotbollsträning.
ganska slapp dag i skolan. slutade vid 2. men som vanligt sitter jag kvar i skolan på onsdagarna och pluggar. känns helt konstigt med tanke på att jag har 15 meter hem. men det är skönt att sitta själv och inget annat som stör. hemma hittar jag alltid något annat att göra. städa. typ. satt även och pratade lite med viktor så blev inte så mycket plugg iallafall ;) nu måste jag iallafall ta tag i den jävla historian med. jag dör av uttråkning. puss.

dagens bild. fanny


SOVA KANSKE.

varför hamnar jag alltid framför datorn istället för att plugga?
här sitter jag iallafall. käkar paprika och är nöjd över dagens träning. nu är det bara att ladda om till handbollen imorgon. tycker faktiskt att det är ganska skönt att slippa morgonpasset imorgon. blir hårdadre träning på kvällen.
förövrigt så hade mamma köpt det nya graffiti nails tillmig som förövrigt inte är så jätte nytt. men har velat ha det sen det kom ut och nu fick jag det. men gud vad besviken jag blev. det ser verkligen ut som man har haft på nagelacket i flera dagar och inte orkat ta bort det. total diss för det. nog om det. god natt. puss
men just det. glöm inte att du är ganska snygg.



bild tagen från google.

RANDIG DAG.

hej. bara för att jag hatar tisdagar så blir det aldrig något bra av den dagen. imorgon är det redan 15 september. och fanny fyller 17 år. det gillar lite. och jag hoppas jag får tårta :D
gymmer på hälsbanken är lika med mycket folk och inte alls mycket gjort. sprang iallafall två kilometer som uppvärmning och sen lite armar. gick hem. åkte ner på stan. träffade my. köpte glass. en underbar flicka detdär. nu ska jag plocka fram mina badkläder för ikväll är det vattenaerobics som gäller. mamma tjatar om att det är så bra för kbän och leder. och eftersom jag tränar tillräckligt så är det nog ganska bra med lite skonsam träning. tycker även att det är mer tantgympa. men man kan ju ge det en chans. ses alla pensionärer. tycker även att alla kan ha det så kul på speedwayen ikväll. tack och lov ska inte jag dit. kan säga att det går helt okej i skolan. fritte, han är lite konstig. fanny slåss. johan, ingen kommentar och alex. inte han ska vi inte prata om..
har haft lite tråkiga inlägg utan bilder. så här kommer dagens och gårdagens. bilen längst ner visar mina nya skor, dock ser man dom inte.







EN TRÖTT MALIN.

förutom att cooper testet gick helt åt helvete så har det varit en helt okej dag! Handbollsträningen var rolig. jag är mycket glad att vara tillbaka igen. och iår ska inget hindra mig. inga knän, inga fötter eller händer ska få vara ivägen. det känns som att det äntligen är mitt år. det är en underbar känsla. inställd fotbollsträning imorgon suger lite. men det blir iallafall gymmet och sen kanske jag går upp och simmar eller något. eller vilar en dag? nej. kan inte. måste träna. plugga med. känns som jag ligger efter med allting. fast det vet jag att jag inte gör. nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. måste sova. jobbig tisdag.
-det går bra nu.




vill. vill. men kan inte.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cooper gick åt helvete. imorgon har jag telefontid med läkaren. och nu är det snart tid för handbollsträning.

SKOLAN SUGER LITE.

sitter i skolan. har haft elevrådsmöte. snart så ska jag ner till planen och vara funktionär på 5-6 idrottsdag. sådär kul. sen är det dax för cooper 3 kilometer. jag kommer avlida. även handbollsträning i eksjö ikväll. kul. lugnat ner mig lite från igår. tur det.

-blir så glad när jag skriver med dig.

VILL INTE. KAN INTE.

hemma från matchen. usch.

sur, arg och ledsen. lasse och plugga är kvällen. jag dör.

jag måste göra bra ifrån mig. för att må bra. jag hatar att förlora. fast har börjat vänja mig detta året. jag tävlar på minsta lilla sak vi gör. det kan bara vara att få upp ett lock på en burk. jag ger mig inte heller. när det går dåligt. blir jag ledsen och jag är ledsen. det blev bara 2 mål. känner att det är mitt fel. hade jag gjort så istället så hade det inte blivit mål. tänker hela tiden. för att vara bäst får man inte göra misstagen. jag blir inte på bättre humör när folk säger. - bra spelat. det gick för fan inte bra! jag tycker inte om misstagen. det händer. allt oftare. jag vill vara bättre. bli bättre. göra allt. men idag var fanny bäst. och det är hon alltid!




UNDERBAR HELG

här sitter jag och drömmer mig bort. lyssnar på håkan hellström. jag vill att det ska vara våran tur att vinna idag. jag vill också berätta vilken underbar fest det blev hos marcus. och att jag är ledsen för att vi inte kom till vetlanda. jag säger också att jag har underbara vänner. och det är så jävla bra. vi snackar om allt. vill också berätta att jag var i jönköping igår. men bästa ellen, linnea och therese. hittade massa fina saker. men jag fick äntligen mina älskade skor. inte exakt dom jag vill ha. för ville inte lägga på 1300 på ett par skor för tillfället. så blev ett par liknade. men gud vad snygga dom är. två tröjor. en klocka och lite småsaker. en riktigt bra dag. och denna helgen har varit den bästa på länge. mamma är på kurs och pappa är i torpet. suger att jag alltid får laga mat. puss



TRÄNINGSVÄRK

kan knappt gå. men det är ju toppen. kom hem från gymmet för en liten stund, tog det lite lugnt körde bara armar, rygg och mage. men snart är det fotbollsträning. kan inte bli bättre. allt plugg är nästan klart så kanske kan börja läsa victorias bok snart. längtar verkligen. imorgon har vi sovmorgon och mamma försöker få med mig på spinning klockan 7 på morgonen. jag kommer att dö. vi fårse hur det slutar. troligtvis att jag sover till klockan 9. haha. fast om jag inte gör det så måste jag ut och springa efter skolan iallafall. har blivit ändrade planer med. blir tyvärr inte vetlanda imorgon. utan annan fest. blir nog minst lika bra. nu vill jag iallafall att klockan ska gå lite så det blir dags för träning.


GLAD GUBBE.

gud vad kul. handboll. underbart. gilla. helt jävla slutkörd.måste visst öva reaktionsförmåga med. oj.... där blev det mål.. men imorgon är det visst fotboll på morgonen och gym och fotbollsträning på kvällen. helt underbart! nu ska jag duscha. pusss.




MER DÖD ÄN LEVANDE.

mina ben skakar och jag känner redan träningsvärken. tycker att det kan vara ganska så skönt med träningsvärk ibland. men inte när jag tänker på konditionsträning och handbollsträning imorgon så får det mig att tycka lite synd om mig. kom hem från träningen för ett tag sen. Eftersom mamma jobbar och pappa är okunning på att laga mat. så fick jag äta spagetti och köttfärssås för tredje gången idag. sånt händer ibland. nu ska jag dra mig till duschen och använda mitt nya schampo som fanny tycker luktar illa. bussigt.




-det finns en kille. en mycket snäll kille. som bara vill allt snällt, men allt har blivit så fel. han är rolig, snäll, omtänksam och han är en idiot. En kille som har gjort allt osäkert. som jag inte vill se eller prata med. Honom som jag ser överallt och han liknar varenda person. det är riktigt jobbigt. Jag vill inte träffa dig, inbillar mig att du ska slå ner mig för att du är arg. Det var han som följde efter mig. ringde, smsade. Han som verkligen tyckte om mig. han som var jobbig, men aldrig visste om det. Han som jag iallafall vill säga förlåt till. fast inte vågar. Han som jag aldrig har tyct om, fast han trodde det. Han som blev ledsen. Han som alla mina kompisar drev om, och jag skrattade. det gick från kul till inte lika kul. kommer aldrig glömma hur du höll fast mig. jag tänker på det varje dag. du ville inget illa. men det sitter djupt. förlåt..

-det finns en annan kille. som är underbar.

LASSE PÅ MIN TRÖJA.

dagar som idag är hur sega som helst. 80 minuter matte, 80 minuter engelska, 80 minuter fritidskunskap. är lika med döden typ. Kom nyss hem från gymmet. gud vad skönt att få träna lite styrka. känner förtillfället att jag vill få tillbaka alla mina muskler. tänkte plugga och vila lite nu innan fotbollen börjar. har även börjat fundera på hur det blir med fotbolen nästa år. lit eväl mycket tankar nu. du är snygg. puss


OLALA SNYGGING.

denna dagen blev visst inte heller som jag hade tänkt mig. hade verkligen tänkt att plugga klart allt. men inte det. har istället övningskört och varit med mamma ocg pappa och köpt en ny tv. jag har också  varit ute med pappa i torpet. gud vad fint det blir :) jag har gjort allting för att slippa plugga.
är förövrigt riktigt pepp på veckan som kommer och det känns verkligen att man börja komma igång igen. bara hostan skulle kunna försvinna så skulle det bli ännu bättre.


EN GLAD FLICKA.

underbart vad glad jag är. nu blir det på riktigt. nu har jag ett lag att tillhöra. har aldrig kännt för att spela i u-laget. nu ska jag till Eksjö på onsdag och träna och se hur det känns. lite läskigt att komma till ett helt nytt lag. läxorna ligger på hög. men det gör inget för jag ska spela handboll. trodde det var ganska kört ett tag där. men nu är det nära. allt tack vare anny. försöker få med mig mina vänner till vetlanda på fredag. det går sådär än så länge. men bara att tjata lite till. Nu ska jag ta tag i alla läxor. historia. dokumentation x2. pyskologi. matte. ligger även efter med ett träningspass från förra veckan. så kanske tar en joggingtur senae ikväll. om jag orkar. vilket jag inte kommer att göra så nej. melissa horn är bra. puss




SÖÖÖÖÖNDAG.

god dagens. hela dagen har försvunnit. har pluggat lite men har hur mycket som helst kvar att göra. eewww. har varit ute i skogen med mamma och bilbo med. plockat lite svamp. fick veta att vi hade cooper 3 kilometer imorgon. och jag som inte ens kan springa 100 meter utan hostattack. fårse hur det går. men iallafall så kanske man kan ta det lite lugnt iallafall. jönssonligan är på för fullt. och nu ska jag ta fram dammsugaren. pusss


TOODILOO

fanny och madde (o) är fulla. jag är nykter. känner mig riktigt stolt. sitter ock stickar istället. väntar på att någon rolig ska logga in på fb eller skriva sms till mig. match idag. kändes riktigt bra. och fotboll är verkligen underbart. anny har gett mig inperation till handbollen. så kanske börjar träna snarrt. victoria är en underbar person. en fantastiskt trevlig kväll igår hemma hos henne. hotellet igår var riktigt dåligt. träffade lite folk. trevligt. jag ser inte fram mot morgondagen. historiaplugg och dokumentationer. storstäda rummet. igen. blir skitigt lika fort. jag ill även se ett matchreferat från matchen idag. det lär väll dröjja. nu ska jag äta upp fannys godis och kolla på grey´s anatomy. gaaaanska så najs! pussss.


HEMMA :D

nu har jag varit hemma ett tag. ovh jag klagar verkligen inte på att jag är stadsbor. fy fan vad mycket äckliga djur och sånt det finns. jag vågar inte packa upp min ryggsäck. eftersom jag är helt säker på att den är invaderad av skalbaggar. som är ca 3 cm stora. inte helt okej. skakade av mina regnbyxor och det trillar av skalbaggar. hade skalbagge i mina vantar. inte helt okej. hela skogen kryllade av skalbaggar. fy ;o
nog om det. kom hem vid 1 typ. sov en stund och nu har jag precis duschat. skönt. kände mig lite sådär ofräsch. nu ska jag gå och köpa nytt garn och sticka lite i väntan på fotbollsträningen. skönt att hostan har försvunnit med. är sjukt pepp på att tränan :D käkar ahlgrens bilar med.

RSS 2.0