PUUUHHH!

jag lider av en massa problem. imorgon går vi, och min iphone håller bara batteriet i 8 timmar. så funderar på att byta till min sony ericsson. men den är lite halvjobbig. jag hittar heller inget liggunderlag. så jag kommer att få sova på marken. vilket inte är bra.
mitt myggmedel är slut och jag kommer bli helt sönderäten. jag hittar inte mina fingervantar. mitt rum är snurrigt som fan. och jag börjar alltid packa kvällen innan vi ska gå. jag har massa plugg som borde varit klart innan imorgon.
men iallafall så träffade jag my en sväng innan. ville prata av mig lite efter allt som har hänt. och eksjö. men i sävsjö sprider sig allt ganska så fort. så hade visst inte så mycket att berätta. vi tog iallafall en fika och snacka massa skit. gick förbi ellen en stund med :)
sen ut till träningen. det kryper lite i benen kan jag ju säga och jag har bara varit borta 1 träning.


20.58

sitter ihopsjunken i soffan och kollar på fångarna på fortet och käkar glass. blev en sväng till vetlanda innan med mamma. eftersom jag var tvungen att köpa ett regnställ till vandringen på onsdagen. hittade iallafall ett och sen köpte jag en sjukt cool döskalle tröja och nu sitter jag och önskar att jag hade hur mycket pengar som helst eftersom jag är helt kär i dessa skor.  men ska fundera lite. de är förtillfället slut i svart men de finns i brunt med. och dom är också sjukt snygga. var hemma hos mormor och hämtade garn och lite större stickor. så nu har jag börjat stucka en lila halsduk. mysigt. funderar också på om jag ska gå till skolan imorgon. eller om jag ska vara hemma och vila så jag är frisk till vandringen. puss


SJUKLING.

det var verkligen längesen jag mådde såhär dåligt. lite orättvist faktiskt. gick till skolan för att inte missa 2 timmar historia. men klarade nästan hela dagen. men höll på att svimma innan historia så missade det ändå.
jag vill betsälla kläder. jag har gjort köpet och innan jag ska slutföra så stänger jag ner sidan. 2 gånger. jag får inte. måste hålla i pengarna. nu ska jag kolla på sälllskapsresan och sova. puss.

MER JOBBIGT LÄGE

vissa spelar pingis och vissa fotboll. man har ju valt själv. ett svullen knä. en liten bula i pannan. en ond rygg och en mer knäckt armbåge. pratat med my nu och hon är en underbar människa. fanny säger att det är sovmorgon imorgon. ganska behövligt det med. denna vecka som  ar fullproppad med massa rolig träning och en rolig vandring. känns ganska ute för tillfället. bara bita ihop och se glad ut. saknar. saknar. han. puss.

PEPP SOM FAN!

svårt att andas. hostar. ont i halsen. förkyld. men match mot forsheda. missar man inte. eksjö har varit underbart. vissa är underbara  och andra dumma i huvudet. sånt är livet. puss

HAPPYFACE

läser. kollar på tv. pluggar. sitter vid datorn. skriver sms. packar. pratar med mamma. väljer skor. sjunger fläskotlett. min kväll är snurring. och jag sitter och väljer kläder. skor och väskor som jag ska ha med mig. vilket problem säger jag bara.  imorgon är det sovmorgon nu släcker jag lampan och sover. puss!

bilder.

på det nyaste i converse-samlingen.








nya skor:D

så hittade ett par nya converse hem till mig. svarta skinn. perfekta till hösten nu. bild kommer imorgon. sen hoppas jag att mina vita trillar in snart med. jag är inte särskillt laddad för cooper imorgon. men det få gå. det mesta är fixat till eksjö. underbart. god natt

EN BILD

sitter förtillfället och tänker på handboll. hur jävla roligt det är. det har alltid varit sporten  nummer 1. alltid. det kanske inte är så längre? hur mycket jag har varit med på inom handbollen. tänk hur mycket jag har skrattat med amanda hammo från cyrus och amanda ytterell från vetlanda. hur roligt det har varit. helt sjukt. jag tänker också på den gången ellen castell sköt mig rakt i huudet så jag fick hjärnskakning. och när jag fick näsblond. hur ont jag har haft. men spelat endå.imorgon blir det första handbollspasset på ett bra tag. har inte spelat på riktigt, en hel säsong. på nästan 2 år. jag tänker på att jag har spelat sm med brutet båtben. jag har spelat svergecup med stukad fot. tänk vad man gör för sitt lag. mamma tjtar och tjatar på att jag ska köpa nya skor. mamma ger vad som helst. för att jag ska slänga dessa skor. men dom har verkligen varit med på så mycket. det låter töntigt att jag inte vill byta ut ett par skor. dom är fula. klistriga och verkligen inte bra för mina knän. men dom ska sitta på mina fötter så är det. dom har varit på ett 10tal smålandsläger. sanda elitcamp. spelat svergiecup. spelat sm. pch hur mycket annat som helst. det är saker som betyder jävligt mycket för mig!


jag är kär.





detta klickar jag hem. imorgon eller så. hoppas jag.

21.04

jag är glad. jag har hittat min favoritbarnfilm. lilla jönssonligan på kollo. kan alla repliker fortfarande. har vatt ute och övningskört nu med mamma och fanny. trevligt. jag tycker faktikst att mina vänner borde uppdatera mer. simon skriver ibland. fritte med. tummen upp. fast det är ju bara jag som är sån nörd. som skriver. och ingen läser. typ. imorgon blir det skolan och sen till frisöret och klippa och färga håret. nervös. har inte en jäkla aning. helt enkelt. vill ha mitt mörja igen. men det är så svårt att få det ljust. och nu när jag väll har lite ljusare. vilket jag gjorde för att få blont. men nu har jag ångrat mig igen. men det är ju lättre att ha blont ovh färga det mörkt än blont. så det blir nog ljsare imorgon. trevlig fortsatt kväll. puss




17.11

har förtillfället ett stort problem. kläder.

11.14

lasse är en ängel. och beck är söndags räddare. blev inte västervik. skönt det. nu börjar jag tagga eksjö stadsfest. en helhelg i eksjö. med underbara vänner och bra musik. kan inte bli mer än toppen.

jag älskar mitt meningslösa liv. hur är ditt liv?

21.12

hemma från ljungby. förlorade. känns ganska bra ändå. brukar alltid bli sur och så när vi förlorat. men det känns bra. vi börjar bli ett bättre lag och vi har så roligt tillsammans. pappa säger nu att jag ska följa med till västervik imorgon klockan 5 och plocka ner förtältet och ta hem alla saker eftersom det är mer som ett akvarium där nere! och ja, min pappa är inte som alla andra!
förövrigt sitter jag och kollar på bilder. från min tid med gips. inget mysigt alls.




en trött person.

slutade skolan vid tre. och nu har jag tränat i en timme. riktigt skönt. mamma kommer snart hem med ben and jerrys :D och max är inte hemma ihelgen. blir en lugnt helg. med match imorgon. pappa kommer nog hem snart och hoppas att han har med en sån vit sladd till min tv, så jag kan kolla utan att det är konstig bild.



en styck malin




22.04

hej. eller god natt. för jag ska snart sova. första dagen i skolan. känns helt okej. jag ändrar mina åsikter. fort. ja. kommer bli ett bra år tror jag. och det kommer förövrigt bli jäkligt najs med mig, marcus, simon och martin i elverådet. haha. kul och träffa alla. spfolket. är saknade. imorgon kommer alla ettor. ew. ska börja skriva ordentligt. från och med. nu.

idag när jag hade slutat så följde jag med mamma och mormor in till vetlanda, idag igen. X skulle till vetrinären och jag skulle kolla på gummistövlar. hittade ett par jättefina marinblå. Men dom var ju för extra små vader. fint. jag som tränar som en häst och tränar vaderna, för att jag tycker det är fint med vader. konstigt. hittade iallafall ett gulligt rosa linne.

mamma tycker därimot att det är onödigt att betala 1200. för ett par stövlar som jag kommer använda på vandringen och paddlingen.

mina nuvarande stövlar från diesel.                                                 ska tjata på pappa lite.
(bild från google)





-punkt. punkt. punkt. en stor jävla punkt. blir besviken. vill inte se det hända. men det händer. och jag vet ingenting. har jag någon rätt att säga vad jag tycker. du vet vad jag tycker. alla vet att jag tycker så. men vissa bryr sig mer än andra. om det händer något. kan inte lita på att något inte händer. fan med.

22.36

trött på inget trött pa allt. så fort ett hinder. suger mitt liv lite. tycker. jag själv. fast ska inte klaga. är ju inga världsproblem direkt. vetlanda med my. innan idag. köpte inget. lite stolt över mig själv. eller en tshirt. en mascara. ett nagerlack. men det är ju typ inget. haha. imorgon är det skola. känns inte alls bra för tillfället. fan med. jag som varit taggad på skolan. jag har iallafall packat min väska. haha. ett skämt? nej. känner mig som 7 på nytt. jag är nervös också. men det är iallafall lite närmrare. snowboarden. vissa människor är bra. även folk man inte känner så väl. som kan mutra upp. sånna personer gillar jag. tack. nu ska jag dränka mig i mina egna problem. så att ingen annan behöver höra. godnatt. lasse gör min kväll. tack!


foto. malin

ew

beställde nya converse. ett par vita höga. mina trillar sönder. mer och mer.

:@

det bästa är inte alltid bäst. jävla fotbollsskor. håller på att leta efter nya fotbollskor. mamma är sur. pappa vet inte om nått. han kommer döda mig. måste ha nya. kan ju inte gå med blåa tår hela livet. lite synd. jag som just börjat gilla skorna. och nu finns inte de som jag ville ha från början kvar. så lite surt ja. känns även dumt att köpa nya nu. men kanske hittar nått lite billigare alternativ. får väll köpa värsta barnskon på ica eller något. najs! om någon med normala fötter vill köpa en adidassko. så får ni gärna köpa mina. använda två gånger. sjukt sköna. puhhh tycker lite synd om mamma med. hon tvingade mig att köpa skorna. och där ser man hur det går.

sextonde augusti

hej. vad gör alla? såhär två dagar innan skolan börjar. jag har iallafall tränat som en idiot idag på morgonen. och käkat typ 100 knäckebröd. och kollat på disney channel. ganska perfekt början på dagen iallafall. jag ska fortsätta med att städa och damma. mitt rum. och min toalett. det är det jobbiga med att ha en egen toalett. att man måste städa och damma. imorgon är det match mot skillingaryd. hemma. kul. nu åker winnerbäck in i dvdn. så att det går att spela riktigt högt. uuuuuunderbart!
måste ner på stan sen med. köpa acceton. eftersom jag målade mina naglar i oranget med glitter i och det ser hemskt ut. kanske köpa nått mer fint nagerlack. eftersom jag alltid lyckas slarva bort mina. eller jag tror att dom finns hemma hos en viss my rome.

nu ska jag börja städa. pussss.


22.47

man kan inte ha förmycket vänner. alla är så bra på sitt sätt. underbart. godnatt.


om ni behöver kläder. finns det hos mig!

äntligen har jag rensat alla mina kläder. eller nej. inte alla. finns en heldel mer. som jag tar någon annan dag. fy vad tråkigt. jag kan väll bara skylla  på mig själv. nu ligger det fint och allt i ordningen. man kan till och med öppna alla lådor. ganska najs faktiskt. det är inte ofta man kan det. nu kom mamma hem. vi ska laga tacos. ganska gott sådär.
-problem? nej. varför tror du det? problem finns inte i mitt liv. vet inte ens vad det innebär. såklart menar jag inte allvar. fan med. det finns förmånga sånna. puuuuust. och en liten pussss.

lite av de kläderna jag har vikt idag.


15.12

tack för igår. blev en ganska bra kväll dock. även om jag inte trodde det. men alkoholen tar över. inte bra. någonstans. fanny är här. beck är på. jag har börjat rensa alla mina kläder nu. det finns endel. ja. förövrigt viker fanny alla kläder. medans jag halvsover i sängen och hänger på fecebook. lite bra är hon allt. är sugen på att ta fram gitarren igen. men har verken tid eller ork. att ta om allt. igen. nu ska jag hjälpa fanny. eller kanske inte. pusss.


fjortonde augusti

hej. upp tidigt för träning. men det är ju lika bra att vänja sig att stiga upp. även fast jag har mer sovmorgon än många andra.  när det gäller skolan. ska väll inte klaga. kändes skönt att träna. sen blev det en tripp till den berömda vrigstad marknad. fattar inte det roliga. alla gammla tanter. hundar. småbarn som skriker. barnvagnar överallt. blir ju bättre när det är 100 grader och alla bara svettas. usch nej. men har blivit övertalad att vara med och festa ikväll. fårse hur detta slutar. med blir nog inte annat än bra. underbara flickor detdära. men nästa problem är kläder. som alltid är dagens problem. skulle ju kunna ha min nya klänning. men inte högklackat. converse till det funkar inte. därför är klännig uuteslutet. kjol. använder altid kjol. inte så kul. nej. jeans. nejtack. aja. fårse hur det blir med den saken. puss.


21.54

dagen blev inte riktigt som planerad. lite jobbigt. men har iallafall kollat på mitt kommande handbollslags träning. nu kryper det i benen kan jag säga. saknar det som bara den. jag har inte hunnit städa mitt rum heller. det hände en olycka på min matta. så den är på grovrengöring. jag bakade muffins. och dom blev inte speciellt goda. för tillfället håller jag på att plocka fram träningsskaerna. för morgondagens morgonpass. jo jag hann beställa lite saker från hm med. ett linne med volanger och lite kuddar och sånt till mitt rum. kul. här kommer ett fåtal bilder från veckans resa.












fredagen den trettonde.

jag ställde klockan på halv 8. hade tänk att köra ett morgonpass. med löpning och rep. men när jag öppnade ögonen. möttes jag av en blixt. så jag la tillbaka huvudet och sov några timmar till. ska se till så det blir en lång promenad ikväll istället. ganska sugen på att ta 2milen idag. fårse hur vädret är. ska upp och kolla på handbollen senare. se om jag får suget tillbaka att lira. lite sugen är jag dock. men det är svårt. jag vill inte träna med dom. förtillfället. har inte varit aktiv i handollen på länge. synd. hoppas på ett bra handbollsår. utan skador. men ska väll inte hoppas för mycket. skolan börjar om fem dagar. det ska blir kul. träffa alla. eller alla och alla. men dom som går i sävsjö. ialafall. mamma är ute. plockar blåbär. när hon kommer tillbaka ska jag baka blåbärsmuffins. jag ska städa mitt rum. ordentligt. innan skolan börjar. så får väll börja med det idag. det har kommit kommentarer om att ni vill se hur mitt rum ser ut. så ska försöka ta lite bilder. inget märkvärdigt alls. bara en jävla massa saker. men hemtrevligt. haha. winnerbäck kommer ur mina högtalare. och det kommer det göra resten av dagen med. funderar på att beställa lite kläder från hm, skulle inte vara helt fel. jag funderar också på att byta tillbaka min gamla design. bara att det är jobbigt. puss!

detta är ett par av de headers jag har haft. klicka för större bilder.








hemma igen.

aa. då var jag hemma igen. efter två otroligt mysiga dagar i malmö. hos ted och viktoria. en riktigt fin lägenhet hade dom med. gjort av med massa pengar. köpt ett par boots till vintern. eller hösten. kommer nog troligtvis tröttna på dom innan vintern är här. en skjorta blev det. underbart. så är lite fattaigare. men det gjorde ingen för nu när jag kom hem fick jag tillbaka skattepengar. och ett presentkort på 500 från jc. tack pappa.
hann ut en sväng till hultsjö. alltid lika kul att träffa alla. bestämdes att det skulle vara träning på lördag klockan 9. lite halvskönt sådär. bilder från dessa dagar. kommer. puss!

klicka för större bilder.
och skorna är mycket snyggare i verkligheten.


tummen upp.

kul träning. jobbig träning. kunde inte vara med fullt ut. jävla tå. synd bara att det känns så jävla mobbat att ha ont i tån. fast jag dör inte. så ont gör det inte. snart kommer fanny förbi. tänkte ta en runda till konsum. köpa chips. känns ju bra efter träningen. en film på det med. imorgon går tåget mot malmö. hälsa på ted och viktoria. och shoppa gärnet. förhoppningsvis. måste köpa. en jacka. handbollsdojjor. höstskor. strumpor. bh. träningsthirt. baslinne. smink. se hur mycket av det jag kommer hem med. plingpling. fanny står utanför fönstret och plingar. som vanling.

det finns bara en av dig och det är du. det finns bara två av oss och det är vi.
fanny. älskade vän!



jobbigt läge.

nu börjar gränsen närma sig. jag klarar inte säga nej. känner mig så otroligt taskig. men jag kan ju inte göra något jag inte vill frö att någon annan vill. jag kan verkligen inte. visst. det är ingen liten sak. jag tycker inte om dig okej? jag får dåligt samvete är du skriver. jag klarar inte säga nej. du blir sårad. jag vill inte. nej. usch. kan du inte bara sluta. så att jag slipper komma på ursäkter och slingra mig. det är faktsikt jobbigt. ännu ett klaginlägg. men som sagt. jag har bloggen för att kunna skriva av mig. och folk behöver inte läsa. puss

ny design

svart var väll lite väl trist. kände för lite färg.  puss

21.07

sitter med musik i lurarna.
melissa på högsta volym.
andas, tänker.
mitt hjärta slår.
jag är oroligt. för att det börjar gå neråt.
det tar så lång tid att bygga upp.
jag vet inte vad som håller på att hända.
jag har bara svårt att hålla mig uppe vid ytan.
för tilfället.
finns personer som lyssnar. som jag kan ringa när jag vill.
det är svårt. jag vill ringa hela tiden.
men vad ska jag säga. hej jag har ett problem.
men jag vet inte vad det är.
jag lider av extremt dåligt samvete och det beroror på inte en aning.
nej så funkar det inte tyvärr.
jag är inne i en musik period. lyssnar och lyssnar mer på alla depp låtar.
lite jobbigt. fast bara med mig själv.
jobbigt. kan det bero på att jag gör saker som jag inte borde.
som ingen bryr sig om egentligen. jag tänker för mycket.
på saker som tar för mycket energi. måste fokusera frammåt.
jag spelar ett spel. och förlorar. jag klättrar i berg och ramlar ner.
varje gång. jag vill också nå toppen. eller vinna.
livet är så här. eller mitt liv. är indelat i perioder. det är nog så det ska vara.
man kan inte vara glad. varje dag. eller varje vecka.
hoppas det vänder. men det blir vad man gör det till.

-du är en tuff tjej lixom!




9/8

skrev ett inlägg. ångrade mig. tog bort allt. hejdå. blogg är inte min grej.

punkt punkt punkt

nu är det fullt hus igen. jobbig. men det kan jag leva med. fick en jättefin kofta från humör av mamma och pappa. var nere på konsum med mamma. träffade henke. länge sen. lite väl. saknar tiden med 9d. ibland. kanske. kanske inte.  jag gick en runda. bara för att gå. det gick inte fort. och det var inte skönt heller. men tankarna åker runt. verkligen runt. jag saknar något. jag saknar något. fast vet inte vad det är.

framtiden har redan börjat. malin

15.50

idag är en dag som jag har lust att gå under. det är enbart för att jag tycker synd om mig själv. inte bra. jag kommer inte ens ner för trappan utan att nästan börja lipa. jag tycker synd om bilbo för att jag kan inte gå med honom. och han vill inte vara ute. så här sitter jag och käkar apelsiner. inget fel på det för den delen. tänkte titta på en film. ni får gärna underhålla på sms. jag tycker också synd om mig för att jag blev dissad av jävla pommes. men det är ju najs. känns ju bra att jag jämnför mig med pommes. tummen upp. haha. pusssssss


bad update

hej. rixfm i fredag. najs som fan. eller inte. kom inte så långt bara. träffade lite folk iallafall. igår var det träning och fotbollsgolf mde laget. jag kan inte gå. hela foten är helt tjock. hela tån är helt blå. lite jobbigt. igår på kvällen va fanny här. vi tjockade oss med chips och cola. senare kom gunnar. trevligt. film och oså. är ensam hemma några timmar till. sen kommer det bli ett jäkla tjat. mamma har köpt en tröja till mig. bussigt.

lite bilder hemma hos mig med fannu innan växjö.
















bilder.

fick inga kanon bilder. konstigt ljus. jag fattar inte systemkameran. jobbigt. roligt hade vi iallafall!





















happyface

hej. jag fick ola gustavssons svetthandduk. jag är överlycklig. kvällen har varit underbar.  godnatt.


TAGGGGGGAAAAADDD ELLER VAD ?!

ryser. vill vara med om det igen. det händer snart. senare ikväll.


kvällsbesök

fick kvällsbesök. Therese och My. fick ett jättefint armband. kommer användas flitigt. kärlek vid första ögonblicket. det är helt sjukt. det går verkligen inte att ha tråkigt med er två. nu kommer det finnas två bloggar till att följa. eller vi fårse hur det blir med den saken. de är ju inte de snabbaste. saknar alla varma sommarkvällar med er. lite jobbigt att det är slut. men snart börjar skolan. och hösten kommer. jag gillar hösten. mysiga kläder. mysigt är det är grått. så mig gör det ingenting. förövrfigt sitter jag med mina skullcandy och dunkar winnerbäck. känns som om jag flyger fram. tiden kan kanske ticka lite fortare ? jo tack. kommer blir en grym repis på samma konsert som för två veckor sen. känner på mig att morgondagen kommer bli ännu bättre.







dagens klädsel. blå jeans från lee. blå hood från peak.

20.23

åkte in till vetlanda med my. köpte kläder. ovanligt. nej inte alls. köpte iallafall en svart fodralklänning. ett linne. och lite småsaker. underbart. imorgon är den stora dagen kommen. lars winnerbäck och melissa horn i hook. sitter och lyssnar igenom alla låtarna och känner mig ortoligt taggad. nu ska jag hjälpa mamma och laga mat.


15.05

hemklickat. tummen upp



båda från junkyard.
svea 399
fredperry 499

12.45

känner mig stark. jag ger upp. när allt blir bra. hittar jag alla fel.



21.42

aj. ont i tårna. ska inte klaga. för jag springer. jag spelar. jag skrattar. allt är bra. rolig träning på det också. tummen upp. spänner lite i stygnen. men det är nog helt normalt. ska ta bort dom om nån dag. bra. dom äcklar mig. ska beställa en väska. har beslutsångest. vill ha alla.




bildregn

























pusssssss!

15.16

vet inte om jag ska skratta eller gråta. det är ju sinnersjukt. för er som inte vet. så är fjortis ett beteende och ni kan smidigt läsa om det på wikipedia. jag bryr mig inte egentligen. men visst det sätter sig lite. jobbigt. får sånna här kommentarer ofta. har varit så länge. jag skriver blogg för att jag tycker det är skönta att skriva av mig. men jag vill inte ha massa kommentarer som inte betyder någonting. jag tycker det är dålig stil. lite jobbigt är det. jag erkänner. även fast just denna kommentarer verkar vara ganska failad. det finns de som gör jävligt ont.. faktiskt. som har just med utseendet att göra. visst jag har varit fjortis en gång i tiden. tyvärr. inget jag är stolt över.
jag är som jag säger. mig själv. och jag vet mycket väl att jag inte är någon fjortis. säg vad som helst om mig bara det är sant!






12.27

som sagt så har min mamma sagt åt mig att ta hand om sakerna på mitt rum. frågan är vad jag ska göra av allt. pappa säger. det skaver på tapeten. mamma säger. det ser inte riktigt klokt ut. snart kommer det flytta in massa djur. givetvis så när jag började plocka så kom det fram en stor fet spindel. urk. någon som kanske har något förslag.

eftersom mina föräldrar är så snälla. så får jag inte ha dom i hallen. dom tycker att det räcker med att man ahr två par skor var där. och när mamma kommer ut i hallen. malin det är inte normalt. 15 par skor bara på den här delen.





ska ta hand om kläderna med. fast dom ligger iallafall inte på golvet.

22.12

blev fika med fanny. mysigt. mamma stickar en tröja till mig. jättefin. jag hjälper till. och hon får ta upp det som blir fel. kul. men jag kan iallafall sticka. inte alla som kan det. nu har jag lipat en stund. kollat på dear john. underbar film. jag tänkte börja ränka lite matte imorgon. inte lika kul. men behövligt. ska vara klar med boken innan skolan börjar hade jag tänkt. fårse hur det blir. blev inga biljetter idag heller. ticnet suger lite. kan ju fan se till så det blir rätt.

dagens vill ha



outfit!

på bra humör och darför en outfit




blommig tröja. gammal från gina tricot. blå jeans från nudie. svarta converse

nu ska jag och fanny hämta ut biljetterna. sen vidare till vallsjöbaden. fika. hälsa på my. trevligt värre. pussss!

god kväll!

har vatt ute på en efterlängtad prattur med my. underbar vän. tur att jag har henne. mensvärk kan döö ut tycker jag. mamma köpte chips åt mig. max och pappa åt upp dom. lika bra det. min almanacka har kommit. underbar är den! allt är underbart. jag gillar ordet underbart. laddade hem Sorority Row nu. tänkte kolla på den. jag kommer dö. livrädd. jag vet inte varför jag utsätter mig. imorgon ska jag fråga fanny om hon vill följa med mig ut till vallsjöbaden. hoppas hon vill. skolan börjar snart har jag kommit på. gillart. jag beställer inte biljetterna ikväll heller. dumt. eksjö stadfest är snart och jag har biljett. storebror köpte den åt mig. tack. fest som fan. ska sova snart. skönt att sova i sin egen säng. läsarna börjar komma uppåt. najs. jobbig text. som alltid. gillar att skriva på detta  sätt. blir konstigt jag vet . pussss! du är så cuuuute.

min nya. texten MALIN. framtiden har redan börjat. jag gillar den.



framtiden har redan börjat. malin

borta bra men hemma bäst, helt klart!

jahop. då sitter man vid datorn igen. konstigt att jag alltid hamnar där ?! har tusen saker att göra. läsa ut min bok. plocka ur mina väskor. usch ja en liten del. har iallafall varit toppendagar i västervik med piff och puff. att dom ens orkar hålla på som dom gör ? jag är imponerad. jag har iallafall fått agera mamma. haha skämt och sidor. synd att inte solen kunde visa sig. kläder har vi handlat. och jag är massor av pengar fattigare. men jag är lite gladare också! jag saknar my och fanny. ikväll ska jag inte dryga ur ut mer utan ta tag i och beställa biljetterna. jag ser pengarna flyga iväg. men det är värt det. ska första få en dag ledig och träffa jossanrooothboll med. fotbollen börjar på tisdag. ganska underbart! jag har saknat det. jag får börja springa på riktigt på tisdag. har kommer lite bilder på det jag har handlat. puuuhhhh!












framtiden har redan börjat.malin

RSS 2.0