LÖVE IT.

tjabba, det var ett tag sen nu. kan det bero på att jag inte har haft någon dator? eller att jag har haft fullt upp med midsommarfirande, jobb och vänner? kan nog vara båda två.

Jag har iallafall firat en mycket värd midsommar uppe i stockholmskärgård med mina fina vänner, det har bestått utav mycket mat och mycket godis. livet alltså. jag hade tänkta att träna, men dagen innan hade vi ett mördarpass för benen. och bokstavligen så kundej ag inte gå, jag kunde inte sätta mig ner, jag kunde inte skratta, för det värkte något fruktansvärt i mina lår. har aldrig haft så mycket träningsvärk i hela mitt liv. men det kunde inte hindra mig från att ha jäkligt roligt.

efter helgen så trodde jag att det var min sista lediga vecka på detta sommarlovet, men fel, jag fick nänmligen jobba, onsdag, torsdag och imorgon fredag. dett gör mig ingenting eftersom jag har saknat mina små pellefant barn.

så idag var det jobb på växlen från klockan 7.50 till 11.30 sen vidare till pellefant från klockan 12.00 till 17.00 men det funkade fint.

nu sitter jag här iallafll, helt slut i benen från träningen för någon timme sedan.  var verkligen inte sugen på att träna, men när man träffar alla så blir det ju lite bättre. underbart.

kan ju också säga tt jag skriver från min nya sony vaio dator som jag är kär i förtillfället. inte för att jag fattar så mycket. men det är sjukligt snygg och jag slipper lägga mina sommarjobbspengar till att köpa en mac, det kommer jag troligtvis göra någongång senare i mitt liv, eftersom jag hade lovat mig att jag skulle inhandla en sådan, men nu fick jag denna. så klarar mig ett tag!
Mamma fick en jättefin dator från asus, fast eftersom min pappa inte är så klipsk så fanns den inte med svenska, så aa den är det diss på.




- jag hatar dig så mycket att jag glömmer bort det själv, jag är blind när det gäller dig. helvete.



HEJ LIVET. KOM FRAM TILL MIG.

Jo nu var det ju ett tag sen jag skrev sist, jag kan skriva nu eftersom jag har tvingat min lillebror att låna ut sin dator till, så har till och med fått låna hans nycklar ut till hans hus och fått hans lösen till datorn, vad har jag gjort för att han är så snäll just nu ? ;)

Första dagen på jobbet är avklarad och det är ju sjukt svårt. men alla knappar, med ala telefon samtal och alla personer. det kommer bli en jobbig tid framöver. men det gör inte mig något för på torsdag morgon drar vi nänmligen till stockholm för att fira lite midsommar och det gör vi ju med glädje och vi är riktigt laddade för party.
vad har dagarna annars bjudits på? lite fotboll, lite bilkörning, lite jobb på familjebadet, lite körkortsplugg, lite simlärarplugg och en hel del ghost whisperer. kan någon förstå att jag har blivit kär i den serien, det trodde jag aldrig skulle hända, men det gjorde det och mera sitter både jag och mamma och lipar framför tvn.

varje gång jag sätter mig vid datorn så spelas också melissa horns låt innan jag kände dig i mina öron och det är så underbart, att det är exakt så som jag känner. hon är duktig. jag är imponerad.

förlåt// utkast.
jag borde inte skriva detta, jag borde inte ens tänkt tanken. Jag borde vid detta läget ha glömt bort. inte lagt tid på att tänka. inte ens velat tänka. Jag har lovat att inte skriva och jag skriver inte heller. eller jo det gör jag, men jag skickar inte, skulle aldrig skicka. men varför vill jag. jag har lovat mig själv att du inte ska behöva ge mer tid åt mig. jag ska inte heller. men hur kan det vara så svårt för mig att inte förstå. jag har ju förstått det du sagt, eller nje? för vad har du sagt. justdet du sa ingenting, du bara försvann ganska dirket ur mitt liv. inte ett ord, inte en förklaring. det är det som gör att det jag känner mig så fruktansvärt dum, är jag verkligen sån? jag känner mig tom, obeskrivligt fånig och idiotikst, var det det du ville? att jag skulle få lida. Jag köpte dig en nalle och jag har också gett den ett namn, du fick den aldrig. det var väll tur. för just nu sitter den i mitt rum och håller utkik. det är mjuk och oerhört söt. men jag vill förståm är jag alldeles för trög, eller är det att jag inte vill förstå. det är nog mer så, att jag känner att jag inte behöver veta, fast även om jag vill. jag är stolt för att jag stog upp och sa min sanning.

;
Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade något gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med



AJJJ!

även idag vaknade jag upp. tro det eller ej, men jag lever faktiskt. även om det inte var så lovande igår kväll, hade ont överallt efter matchen. men har iallafall sju nya blåmärken, det är ju inte hela världen, men inte världens snygagste. har varit på jobet i några timmar och haft hand om simskolorna. nu håller jag på att baka en variant av kladdis. även om jag inte är alls sugen så har jag ingenting att göra. om några timmar är det träning och jag hoppas att det är hårt träning idag, men eftersom a-laget har match imorgon och b-laget har match på onsdag så blir det nog inte någon hård!
Jag tar npg och sätter på en film nu istället, underbart!! puss

PUSSGURKA

jo, då kan man ju säga tt denna dagen var ganska så slut också. Jag vaknade och tittade ut, vilket fint väder. jag gick ut, men in lika fortr, riktigt kallt. men iallafall gick till jobbet och drev lagom mycket med camilla, åkte och spelade match och plockade hem tre nya poäng!!!! riktigt gött! nu har jag varit ute med my en sväng och pratat med linnea en bra stund, drivit med henne, riktigt kul om ni frågar mig. underbara vänner.
Imorgon är det badhuste och simskola som gäller.

LITE MER ÄN BRA? UNDERBART!


IM SO SORRY, BUT I ONLY SPEAK ENGLISH.



Hemma från ännu en kväll med mina fina vänner, vi kollade på ' den gröna milen ' som mest var seg, kan det varit för jag att jag somnade mitt i filmen och missade det hela? Kan det vara för att jag aldrig kan kolla klart på någon film utan att somna? helt rätt. filmtittande är verkligen inte min grej. förövrigt idag har jag tillbrigat min tid på mitt arbete och mest pratat engelska, det är väll tur att jag få öva på det samtifigt, jo jag kan säga att jag gjorde bort mig, jag håller ett helt fördrag, lite regler och liknade för mina nya gäster och sen säger han: IM SO SORRY, BUT I ONLY SPEAK ENGLISH. vadå ägd?  på det stället kommer jag också fördriva min tid imorgon, därefter ska jag ut till la och spela derby mot Nässjö. kan bli farligt. jag ahr också varit och ätit god mat med miin fina familj. jag har även åkt i ellens nya bil. inte alla som ahr det.
Snart ska jag iallafall krya till kojs och försöka sova eftersom det lär bli en seg dag på jobbet och sedan försöka ge sig på tre pinnar. idag var dagen när jag bröt tystnaden på två veckor. idag var dagen när jag vill ehöra en förklaring, idag var dagen, det inte gjorde ont, idag var dagen jag kände att jag började släppa dig, idag var dagen jag mår bra.
Även om jag inte är perfekt, även om inte alla perfekta så kan man iallafall visa värdighet och trovärdighet. ingen är perfekt. men de flesta är jävligt bra!


ROCK N' ROLL.

var det någon som sa att livet var underbart?  jag vill inte sluta skolan, vill inte sluta se mina vänner varje dag.
jag vill inte sakna någon varje dag. på fredag bär det av till vetlanda för att se stunderna. gör jag det svårt för mig?

- jag tänker mindre och mindre varje dag. tur det iallafall. ibland är det svårt. livet är svårt, det ska vara svårt. du är svår.




NO PAIN. NO LIFE.

hej på er igen :)
Nu är jag hemma för att stanna! Efter några varma dagar med familjen i västervik och med tjejernas och killarnas kväll igår är jag nu belåten och skulle  kunna sova bort hela denna extra måndagen, men det går inte eftersom jag om en timme ska ut till la och lira lite boll och senare ikväll drar jag och fri till oskarshamn för att titta på när flickorna spelar boll och maja står. denn aär nog mer än tummen upp och det är härligt.

Om tre dagar är det skolavslutning, det kallar jag underbart! och det kommer bli så otroligt skönt, att få hänga med alla. varmt väder. jag längtar.

I vstervik inhandlade jag även en hel del kläder och ett par nya converse. Det satt riktigt fint faktiskt.

nu ska jag iallafall käka frulle och njuta av livet.

- I show no pain, but what you did, leaving only pain.

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

Solen skiner och jag väntar otåligt på my som är segast i världen. men snart så hoppas jag att det ringer och att hon säher att hon är klar. För klockan två drar jag nämnligen vidare till mitt kära arbete och håller till där till klockan åtta ikväll. Efter det hade jag hoppats att min pappa skulle säga att vi skulle åka till västervik. men nej, vi ska åka imorgon på morgonen. Mamma och lillebror är redan där nere och det var riktigt varmt där , så känner mer än gärna att åka ner till favvostaden. Shoppa och sola. sounds good.

Igår kväll så lagade jag tacos med mig själv eller nej det gjorde jag j inte eftersom jag ringde till Linnea när jag cyklade ner till konsum. Jag handlade, lagade mat, åt mat, diskade allt och jag pratade fortarande med henne. så helt själv var jag ju faktiskt inte. Den tjejen delar jag många skratt med och vi slog till och numera har vi enn komplicerat förhållande på facebook. Efter som både hon och jag har svårt att bestämma sig och är jävligt komplicerade båda två!


Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett


EN TEXT MED KURSIVERADE BOKSTÄVER.




ja, var börjar jag? Jo jag kan säga att jag är arg och på inte säkerillt bra humör. Jag sitter och dricker pucko och känner mig som ett också. Vad var det som hände igår igentligen? på tok för mycket vin och annars så var det en riktigt bra kväll enligt mig själv. träffade många som jag inte sett på riktigt länge.  HEJ DÅ.

-tack figår fina vänner. underbara är bara förnamnet ♥


RSS 2.0