SÖNDAG?

det är söndag. ännu en dag utan aktivitet. ännu en dag med förbannade gipset. ännu en dag framför datorn. alla dagar ser lika ut. kan inte göra något. handet värker. det skaver i det lilla paketet. på tisdagen kommer beskedet. bort med gipset eller minst flera veckor till. det får vi se.

funderar starkt på om jag ska beställa hem ett par nya converse. är sjukt sugen. men det börjar bli lite tomt i plånboken med tanke på att lönen och halva studiebidraget redan är slut. men mamma lovade att betala lite, så det är inget att tveka på egentligen.

ikväll blir det fortsatt lugnt iallafall. laddar till en ny vecka på men extremt roliga apuplats.

jag kom på att jag inte har visat mina nyaste skor som jag fick hem förra veckan. ♥



jag hatar att inte förstå.

DET FINNS ETT.

Det finns något som är svårt att leva med. det är att veta att man inte räcker till. att man inte är tillräckligt bra som den man är. det är det som är jobbigt. jag lider varje dag för att det finns ett ansike som ligger som en bild innanför mitt pannben. den finns en bild på ett par snygga skor. jag ser en kropp. jag hör ett skratt. jag ler. men det är tragiskt. jag försöker få ur detta varje dag. jag vill få ut det. även om jag mår så bra av tanken. tanken som är bra. tanken finns. tanken är att jag inte räcker till. jag vill så mycket.  det var nära. nej det var det inte. jag kan prata om det i flera timmar säkerligen. det är en pojke där ute. en snäll sådan. som inte förstår. mycket ord. för mycket.

- igår blev det tillslu vetlanda efter många om och men. förfest hos adam. det var skoj. ikväll blev det återigen vetlanda. lagfest med lifare. underbart. dock blev det en mycket nykter kväll för min del :)

puss.

10 SAKER DU KANSKE INTE VISSTE OM MIG.



1. Jag hatar disktrasor.
2. Jag älskar apelsin mer.
3. Jag har röntgat mig 27 gånger.
4. Jag kan cykla enhjuling.
5. Jag är livrädd för ormar och börjar gråta när jag ser dom i naturen.
6. Jag har över 50 par skor.
7. Jag är orädd när det gäller att slå sig.
8. I mitt hus finns det allting för min pappa är prylgalen.
9. Jag vill bli polis.
10. Jag tycker själv att jag är smart.



Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken

jag ger upp, men jag kommer tillbaka. då ska jag stå upp och visa vem jag är. på fredag är det fest med fina flickor och på lördag är det fest med fina flickor igen. tummen upp.

Stockholm 02, maj med vackert väder
Jag märker inte längre vad som görs
Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
Runt omkring
Ingenting

Jag säljer inget längre, jag har stängt butiken
Jag gör mig inte arg på nån reklam
Tavlan är en fläck med färggrann ram
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att dra

För vi faller, faller, faller

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig

När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Och om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad, år

Jag faller, faller, faller
Vi faller, faller, faller

Stockholm 02, maj och skymning faller
Jag hoppas på ett kort som inte lagts
Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
Res med mig
Till ett annat land

För vi faller, faller, faller
Jag faller, faller, faller

VI SYNS I HELVETET. IDIOT.

vaknade vid halv nio. det var massa smulor i sängen. kollar mig om kring och vad ligger där? jo min blomma och kruka. helt mosad och det var jord i hela sängen. mysigt. så har tillbringat all min vakna tid idag åt att städa mitt rum. fint blev det med. även om jag är ganska så sugen på att kasta ut min vita, nästan oanvnda skinnsoffa. och byta ut den mot två vita fotöljer. det skulle ge mer luft i hela rummet.

gick ut en runda.
för att få lite luft i kylan. var borta och kollade lite där jag ska börja min praktik imorgon och fyra veckor framåt. riktigt kul känner jag nu. även om jag hade hoppats att denn periden skulle varit utan gips. så får man göra det bästa.

Ikväll är det solsidan. och tacos. fint sådär på söndagen.

foto. jag
kamera. Nikon D3100



TEXT MED STAVFEL.

- Ja, min gräns är dragen. nu är en borta. borta nu. eller borta för alltid. vi skiljs åt. iallafall. skiljs vi som vänner eller ovänner? eller inget alls. vi har iallafall hundra grejer som är likadana. vilket är skrattretande. men det är inget i problemet. nej.  sjukt är det iallafall. från och med har du ditt och jag mitt. jag vet inte vad jag ka säga. det är inte jag som har valt. du har valt åt mig. du har gjort det så enkelt att välja. jag står för vad jag tycker. och jag säger det alltid. inte så bra alla gånger. men jag är stolt. stolt över mitt val. jag hör nya saker varje dag. de frågar mig. jag vet inte längre. har ingen aning. orkar inte bry mig. nej.  inte ett ord från dig.inte från mig heller. jag klarar mig. det skulle jag altid göra. jag ger inte upp. aldrig!
- vet inte vad som händer. ingen som vet. jag ör så jäkla glad fast ändå är jag inte det. jag är glad även fast jag sitter med en skitigt äckelgips. även om jag inte kan träna. jag är besviken på mig själv. jag räcker inte till. vad ska man göra för att få folk att förstå. jag är glad för att jag har de bästa vännerna på denna planet. dom som altid lyssnar. de som altid ställer upp. det finns något som är tugnt att bära på. det finns något. ingen kommer att förstå. inte ens jag själv. jag kommer aldrig kunna beskriva det. aldrig kunna någonting. en känsla kan man inte ta på. inte röra. inte något. bara känna. en bra känsla är underbar. en dålig känsla trycker ner. jag bär på en dålig känsla. en idiot känsla. som ingen kommer kunna förstå. aldrig någon. någonsin. mina nätter består av drömmar. konstiga drömmar. som ingen förstår. mitt liv r upp och ner. medans det är underbart. konstig känsla. jo tack. dagarna tänker jag på alla möjliga saker. klarar inte av att fokusera. går till gymmet och gör ingenting. går hem. sover. allt saknar inspration. varje liten del. lilla pusselbiten som fattas. när ska jag få blev hel. både boktavligt och inte. alla ben i kroppen är det fel på. ont överallt. i varje lite muskel. utan att gjort någonting. när ska jag kunna få vakna på morgonen och inte ha ont någonstans. känna att man inte behöver tänka på hur man sätter fötterna. eller hur man reser sig. jag saknar att kunna gå i fina skor. kan bara gå några meter. innan benen somnar. innan mina fötter krampar. stukningar som inte har läkt helt felfritt eller för många stukade fötter är problemet. livet är bra orättvist. det är fan så jävla oättvist.

bild. jag Nikon D3100.



- huvudsaken är jag hade allt först. viktigt för mig.

EN FRÅGA OCH ETT SVAR.

Folk har frågat vad jag har för för grejjer på mig när jag åker sowboard. vilket märke och så vidare. så då tänkte jag berätta det. om jag börjar uppifrån. jag kan inte tänka mig att ni vill veta vad jag har för underställ och sånt ? :o

- en vit K2 hjälm med inbyggt headset.
- ett par vita K2 googles.
- en svart anorak från everest.
- ett par vita hestra vantar.
- ett par färgglada byxor från burton.
- ett par vita boots från burton.
- en lila/vit snowboard från burton.



JAG HAR TÄNKT.

Jo det är så att jag har kommit på en sak. det är att i de flesta blogg inlägg så skriver jag "jag hamnade visst vid datorn igen" eller något i stil med ''nu sitter jag hr igen'' och jag har kommit fram till att det är ju det självklaraste som finns. när ni läser ett inlägg så fattar ni ju att jag har suttit vid datorn? sååå smart r jag! :)

Igår var det myskväll hemma hos nezzy.
mysig måste säga. fina flickor det! men kollade på världens hemskaste film. 'soraya M' alla satt och lipade hur mycket som helst och jag har aldrig gråtit så mycket till en film innan. men riktigt bra. så rekomenderar den verkligen.

Idag fyller en ny och bra vän 17 år. grattis Sofia! :)

Igår kom mailet om att mina älskade skor fanns i lagret. ett par sjukt snygga skor är nu på väg hem till min adress ovh till mig. underbart.



LIVET RULLAR PÅ.

detta med bloggen har jag lagt på hyllan denna veckan. har haft lite annat att tänka på. det är lite jobbigt att skriva med gipset om jag ska vara ärlig. men ett nytt försök ska jag börja ed nu!

igår fick jag ett impulsryck att jag ville åka till ketillsåds och åka  lite bräda. med mig fick jag två underbara flickor. ellen och tezzzz. sjukt najs blev det, även om vi fikade mer än vad vi åkte. bilder därifrån kommer någongång :)

idag har det inte varit stor aktivitet i min kropp eller hjärna. brukar ju ha fullt upp på torsdagar med både handboll och fotboll. men nu känns det inte allt för lönt att åka till eksjö. så ikväll blev det bara fotbollsträning. en frusen plan, en frusen malin och ett riktigt kallt väder var det som stod på listan idag. teknikträningen, eftersom det var halt och vi hade ingen målvakt. extra lugnt eftersom de inte ville att nån mer skulle bli skadad.. men det var kul iallfall.

just nu sitter jag och käkar nutella och tycker att livet är örättvist. varför är det jag som skadar mig jämnt? nu när allt, verkligen allt gick bra..


LIVET ÄR FAN INTE PÅ MIN SIDA!

igår blev det en tripp till eksjö. fick veta att det är en benflisa som är lös i handen, och det kanske är båtbenet som är av igen!!!!! kan inte ens tänka tanken utan att må dåligt. livet är fan inte rättvist. trffade söt-sofia en stund. sen var fick hon följa med till sjukhuset och gipsa. ett helvete r det.
men ikväll blir det iallafall att åka till vetlanda för att dra några åk med brädan. älskade ellen och tezz hänkar. pusss.

LALALLAA

klockan är snart 5. jag har tänkt att ta tag i mitt liv och gå bort till gymmet. har inte tränat sen i torsdags så känner mig lite rastlös. morgondagen ändras hela tiden. först skulle jag åka skiodr. sen skulle jag bara vara hemma. sen skulle jag träffa pappas moster i jönköping och äta med henne. sen skulle jag spela match med u-damerna, sen skull ejag åka till jönköping och träffa lite släkningar och nu ska jag jobba hela dagen. nu kan jag inte ändra fler gången. men det blir ju gott med lite cash sen. det är ju så man får tänka. nu ska jag illafall ta min musik och träna röven av mig. om jag kunde skulle jag vara glad ;) puss.


MY GAD.

sitetr här, hemma en lördag. inte ofta det händer. ledig hela dagen. imorgon med faktiskt :) kollar runt på lite skor och kläder. både hm och nelly har fått in massa snygga. hm har mer sommarskor och nelly har mer vårskorna. klacken är ju sjukt snygg.



VÄNNER ELLER INTE VÄNNER. ALLA LIKA VÄLKOMNA.



konstigt nog hamnar jag alltid vid datorn. Ikväll var det för att jag skulle göra klart mitt samhällsarbete. men facebook är ju så mycket roligare. så jag orkar inte med samhällen. så ska snart gå och lägga mig. fotbollsträningen var inte så jättejobbig och jag hoppade över handbollen idag. lite dåligt samvete över det faktiskt. men så är det. imorgon är det fredag och det innebär att det är sista dagen innan lovet. sista dagen i skolan på fem veckor. lite tråkigt, ite roligt. vet inte alls. imorgon är det även sovmorgon. nästa vecka är det en röntgentid. om inte handen blir bättre. gör ågot fruktansvärt ont. men det är skönt att känna att man lever.  livet leker. puss



- sanningen är den som väger tyngst.

HEMMA FRÅN SKOLAN.

ja, hemma från skolan och klockan är tre. slutade vid klockan två. men eftersom jag ligger efter lite i skolan enligt mig själv. så satt jag kvar en timme och gjorde det sista. är fortfarande inte riktigt klar. men nästan. nu ska jag gå ner till frysen hämta kyckling. steka den. göra kycklingsallad. ikväll är det handbollskolan. inte så jättekul. men ställa lite iblnad. ikväll tror jag det får bli en lugn joggingtur. inte jobbigt någonting eftersom jag har tre träningspass och skidåkning imorgon. livet är ganska bra för tillfället går riktigt bra i handbollen. går mindre bra i skolan. halkar efter mer och mer. får större krav på mig hela tiden. alla måste vara ännu bättre än vad det har varit innan. men det blir bara sämre eftersom ja inte har tid att plugga. handen gör mer ont. det är jobbigt. har inga kläder. det är jobbigt. men jag är iallafall ganska glad. imorgon är det torsdag och det är först avslutning på badkursen. sen åka lite snowboard med klassen. så inte så jobbigt. på fredag är det sista dagen innan lovet. underbart att vara ledig. sen är det fyra långa veckors apu. så kan det vara. nu ska jag inte skriva mer. pussss


TISDAG DÖDA BEN.

Det är tisdag och det innbär att när man sitter här vid halv elva är man trött i benen. fotbollsträningen ikväll var fin. målvaktsträning. fotarbete och slängningsteknik. konstigt att det kan vara så svårt att göra rätt.men det fixade sig bra i slutet. en timme styrka på det. så nu är nog alla muskelr döda. men det är upp med hakan. för imorgon klockan åtta ska man vara fräsch för ett gympass men handbollsflickorna. nu sitter jag och skriver blogg, fast jag tänkte säga eller jag vill eskriva att jag skriver på mitt samhällsarbete som ska vara inne denna veckan.
jag sitter och funderar på om man ska försöka skicka in och se om kan kan göra lumpen. kanske inte. detta är ett kommade fundering som jag inte alls har tid med just för tillfället. min hjärna är nämnligen fullproppad. provade ut nya kläder idag. jag beställde en matchoverall, en träningsoverall och ett träningset. detta blir inte lika roligt när det ska betalas. men nu är det ialafall dags för samhäll. puss



jag är kär, kär på nytt.

It’s amazing how you can speak right to my heart.




detta är på väg hem till mig. tack!

MÅNDAG KALLAS DÖDEN.

Två timmar historia sista lektionen på måndag, nej det är inte det roligaste. somnade på hennes underbara powerpoint. fancu är sjuk idag. jag har haft mitt redovisning som inte gick jättebra enligt mig själv. men det var nog bara jag som tyckte. tansläkaren på morgonen. trevlig snubbe där. haha nu ska jag försöka göra lite nytta hääärärrrr.. pussssss


MAN KAN KALLA DET DAGEN SOM INTE FINNS.



Söndagar måste vara världens segaste dag? har iallafall inte gjort någonting, fast jo det har jag ju. Om man räknar så klockan halv ett inatt fick jag panik och var tvungen att träffa my. tur att hon står ut med mig, när jag behöver hjälp. gick hem och sov till klockan elva idag. det var sjukt längesen jag sov så länge. jag lagade frukost och tog det lugnt. pappa ville käka chinamat så det var ju bara tjata på mamma och hänka på. sen har jag mest sovit och pluggat hela dagen. även om jag inte har fått någonting gjort. sitter fortfarande här med tre arbeten som inte är klara. men jag börjar se ett slut på fritidskunskapen iallafall. efter allt pluggande så kände jag att förtjänade ett gympass så på med skorna och gick bort till gymmet. skönt att träna lite. nu sitter jag här igen. pappa vill åka till turiket. jag vill åka till thailand. mamma bryr sig inte. max vill vara hemma. så är läget förtillfället. vill beställa kläder med. kan göra det. men orkar inte. imorgon är det iallafall handbollsträning. om min hand blir bättre. samma änsla som när den var av. men jag tror att det bara är en stukning. men kan knappt röra den. men sånt är livet ibland. skönt att känna att man lever. imorgon är dte tandläkaren med. känns ju förjävla göttt. hatar det om jag säger så. vill inte ens gå dit. men då får man ju böta massa. det känns ju inte allt för checkt. vill åka snowboard. men sävsjöbacken är ju inte den roligaste. men har lovat att jag ska dra mig dit på onsdag kväll. sen på sportlovet ska jag försöka dra med mig mina kära vänner för att åka till kettillsås. det verkar ju inte heller någon höjdare. men det är väll lite bättre iallafall. nu har jag skrivit alldells för mycket stäver. och på tok för många ord. till ingen nytta.


tillbaka på ruta ett. kan man lugnt säga.
din ord gör mig glad.

HEJ LÖRDAG.

helt slut och har ont överallt. ont som fan i behinnorna igen. men det hjälper ju inte att vila så det är ju inget att göra åt. match mot cyrus. som gick åt helvete och vissa personer borde inte dömma. slog i handet ganska hyfsat igen. men det är inte heller mycket att göra åt. efter matchen blev den a6 med mamma en sväng. köpte ett par nya löparbyxor. men alal affärer har ju bara soc och pro touch och jag verkligen hatar de två märkerna. har alltid gjort det. så kryllar alla sportaffärer av det. men fick iallafall tag på ett par snygga adiads. ett nytt knäskydd. och ett par nya pjucks. lite småsöta enligt mig.





FREDAG. BRA ELLER DÅLIGT?

Underbart med fredag? eller kanske inte. helgen ska vara den tiden när man inte gör någonting. men alla mina helger är planerade in i sista sekund.
Just nu har jag käkat lite mat. ska snart ta min väska och musiken och gå upp till shell. en bil kommer och hämtar mig och vidare till bodafors, för att spela den berömda hyvelcupen. första gången jag komemr möta folk jag känner. med mitt nya lag. får se hur detta går.

Om du bara visste.

MINA BEN HÅLLER INTE UPPE MIG.

är så fruktansvärt trött. det var riktigt längesen det var så illa. kan det kanske bero på att jag har tränat 9 pass sen i fredags. Men det är bara att bita ihop. för nu är det fotboll som gäller. snöra på sig löparskorna och springa milen idag. vilket jag hoppas att jag slipper. eftersom dom lovade att det skulle vara målvaktsträning idag. men bara för att jag verkligen int evill sprina, så kommer hon vara sjuk eller något ;) så kan det vara.
skolan hänger som en tung ryggsäck. det gör det jobbigare att gå upp på morgonen. det gör det jobbigt att gå till skolan. att åka och träna, när man vet att man borde vara hemma och göra dessa 200 läxor.
nu måste jag kiiiila, pusss.


RSS 2.0