HÖST.

Jag skriver även fast jag inte är riktigt klar med pluggandet. jag är iallafall helt klar med Förskola, skola och fritidshem. jag är även helt klar med historiefrågorna om forntiden. så nu har jag bara frågorna om antiken och romarriket kvar. sen är jag färdig för ikväll. 

Om en timme ska jag dra mig mot badhuset för att köra en timmes vattenträning eftersom jag tråkigt nog inte hade någon skjuts till Eksjö ikväll. Riktigt tråkigt. Hade varit kul att träna lite boll. Så nu längtar jag till onsdag ännu mer.

Sitter också och funderar på om jag ska beställa skorna från nelly. vil verkligen ha dom. svarta, bruna? det är frågan. eller om jag ska vänta.

Jag måste tillägga att alla skriver att dom hatar regnet och det är höst. jag tycker om regnet och tycker att hösten är den bästa årstiden. helt klart!

Tog lite bilder innan. inte konstigt att mamma hade panik på att jag var tvungen att ha nya. har inte fattat förann nu att de inte var vita längre.




Kommentarer
Postat av: Pia(smilinggirls)

sv: tack så mycket! :D haft en bra dag? :)

2010-09-20 @ 18:36:05
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: Agnez

gillar din blogg! snygga bilder

2010-09-20 @ 20:26:24
URL: http://aggans.blogg.se/
Postat av: liindblaads

Asså denna diskusionen har jag haft med min kusinoch vi kom fram till att jag inte är de ! men du e inte den första som säger det !! de e sjukt många som säger de, men jag ser inte likheten !

2010-09-20 @ 21:14:25
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: liindblaads

Tar de som en stor komplimang föresten :D

2010-09-20 @ 21:14:44
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: V e v v e A n d e r s s o n ♥

hahah lite skillnad på skorna :D

2010-09-20 @ 21:43:15
URL: http://vevvz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0